Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Ramos, ca şi plecat de la Real Madrid! Ofertă uluitoare: contract pe cinci ani şi super salariu

ALERTĂ | Ramos, ca şi plecat de la Real Madrid! Ofertă uluitoare: contract pe cinci ani şi super salariu

Real Madrid

Comentarii

Din ce în ce mai multe zvonuri îl dau ca şi plecat pe Sergio Ramos de la Real Madrid.

Ultima informaţie este una cu adevărat surprinzătoare. Es Radio anunţă că FC Sevilla este dispusă să-i ofere un contract pe cinci sezoane fostului ei jucător, cu un salariu de 7 milioane de euro pe an. Dacă această informaţie se dovedeşte a fi reală, Ramos va câştiga din acest contract, mai mult decât ar fi câştigat din ceea ce-şi dorea în doi ani de acord cu Real Madrid.

Sergio Ramos mai are doar câteva zile de contract cu Real Madrid, club care nu şi-a schimbat ideea de bază. Madrilenii îi oferă lui Ramos acelaşi salariu ca şi până acum, redus cu 10% la fel ca la tot lotul pe perioada pandemiei, iar durata noului acord ar fi de un singur an, nu de doi, aşa cum îşi doreşte Sergio Ramos.

Ramos a crescut la FC Sevilla , pentru care a debutat pe 1 februarie 2004, într-un meci cu Deportivo la Coruna. S-a transferat la Real Madrid, pentru o sumă uriaşă la acea vreme: 30 de milioane de euro.

”Totul depinde de un telefon, pe care nici Sergio nici Florentino Perez nu vor să-l dea. Ramos vrea să rămână la Real Madrid, dar s-a lovit de un peisaj pe care nu îl aştepta. Suntem la mijlocul lunii iunie şi încă nu a primit ceva satisfăcător pentru el. Cred că este o chestiune de ego personal pentru fiecare dintre părţile implicate. Unul dintre ei trebuie să cedeze, să sune şi totul se va rezolva” a explicat jurnalistul Jose Felix Diaz, redactor şef la MARCA.

Sergio Ramos, legendă pentru Real Madrid

În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.

El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest final de sezon, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridfc sevilla 

viewscnt
Articole similare