Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sunt câştigătorii Premiilor Caselor de Pariuri Româneşti din 2021

Cine sunt câştigătorii Premiilor Caselor de Pariuri Româneşti din 2021galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

La Premiile Caselor de Pariuri Româneşti 2021 organizate de PariuriX.com, au fost desemnate cele mai bune agenţii de pariuri online ale anului la multiple categorii. Casa de pariuri Superbet a câştigat premiul ”Alegerea jucătorilor”, decernat operatorului cel mai votat de către pariori.

În ultimul an PariuriX a analizat în detaliu serviciile oferite de toate casele de pariuri online licenţiate din România pentru a putea determina care sunt cele mai bune la diferite categorii, în funcţie de preferinţele jucătorilor. În acest scop au fost efectuate multiple sondaje în rândul pariorilor pentru a afla care sunt criteriile în funcţie de care aceştia aleg casa de pariuri la care să joace.

Marţi seară, în cadrul galei Bookmaker Awards 2021 de la Amsterdam, au fost făcute publice rezultatele finale obţinute din urma colectării şi analizei acestor date. Alături de România, alte patru ţări au aflat care sunt cei mai buni operatori de pariuri de pe piaţa locală. Este vorba de Grecia, Suedia, Danemarca şi Polonia. Scopul acestor premii a fost acela de a înştiinţa pariorii care sunt cele mai performante case de pariuri la diferite categorii, pentru a le fi mai uşor să aleagă agenţia la care să joace.

Prezentarea câştigătorilor Premiilor Caselor de Pariuri Româneşti 2021 a fost făcută de reprezentanţii PariuriX, ajutaţi de către celebrul fotbalist olandez Dirk Kuyt. Acesta a anunţat inclusiv câştigătorul premiului ”Alegerea jucătorilor”, acolo unde Superbet a fost marea învingătoare a serii. Pentru a putea determina într-un mod obiectiv care agenţie merită acest premiu, a fost întocmit un sondaj de opinie pe PariuriX.com în care pariorii au putut vota timp de mai multe luni agenţia preferată.

Kyriakos FOURNIADIS, director Better Collective România, deţinător PariuriX.com, spune: “Cu ocazia Premiilor Caselor de Pariuri Româneşti 2021 dorim să încurajăm membrii PariuriX să ia decizii mai bune şi mai informate atunci când aleg casa de pariuri online la care să joace. Pe parcursul ultimului an am adunat şi analizat o cantitate mare de informaţii despre performanţa caselor de pariuri online din România pentru a determina care este cea mai bună agenţie la fiecare categorie relevantă de servicii.

Categoriile de premiere, la rândul lor, au fost selectate după ce am efectuat sondaje în rândul jucătorilor pentru a determina care sunt tipurile de servicii care contează cel mai mult pentru ei atunci când aleg agenţia la care să joace. În ciuda pandemiei, operatorii de pariuri de la noi din ţară au venit în ultimul an cu servicii inovative pentru a ajuta jucătorii să aibă parte de o experienţă cât mai distractivă şi sigură atunci când plasează pariuri online pe evenimente sportive.”

Câştigătorii categoriilor sunt:

  • Cele mai bune cote din fotbal - Efbet
  • Cele mai bune cote din tenis - Efbet
  • Cea mai diverisificată ofertă de pariere - Betano
  • Cel mai bun serviciu de relaţii clienţi - Betano
  • Cele mai bune metode de plată - Superbet
  • Cea mai bună experienţă pentru utilizatori - Betano
  • Cel mai bun bonus de bun venit - Efbet
  • Cea mai bună oferă de fidelizare a clienţilor - Betano
  • Cea mai bună casă de pariuri din România - Betano
  • Cea mai bună casă de pariuri din România - alegerea jucătorilor - Superbet

Despre PariuriX

Cu o experienţă de peste 10 ani în pariuri sportive online şi jocuri de cazino, PariuriX.com este platforma care întruneşte cea mai mare comunitate a pariorilor din România. Pe site-ul PariuriX vei găsi zilnic avancronici şi ponturi de la celel mai tari meciuri, dar şi resurse utile pentru jucători cum ar fi tutoriale, recenzii, articole utile şi multe altele.

Prin conţinutul său PariuriX promovarează transparenţa în industria jocurilor de noroc, vine în ajutorul pariorilor şi a jucătorilor de cazino, oferindu-le resursele necesare pentru a lua decizii bine informate atunci când pariază online, sau când joacă la casino online.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuricastigatori 

viewscnt
Articole similare