Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sunt cei doi jucători care i-ar putea lua locul lui Eden Hazard la Chelsea

Cine sunt cei doi jucători care i-ar putea lua locul lui Eden Hazard la Chelsea
Comentarii

Eden Hazard este unul dintre numele cel mai des rostite la Madrid, când vine vorba despre posibilul înlocuitor al lui Cristiano Ronaldo. Iar belgianul nu conteneşte nici el în a alimenta aceste zvonuri. Recent, starul de pe Stamford Bridge a fost surprins în vacanţă chiar în Madrid. Transferul său pe Santiago Bernabeu s-ar putea produce în sfârşit în această vară, dar ... cine vine în locul său la Chelsea?

Presa engleză a scos deja câteva nume de posibili succesori ai lui Eden Hazard la Chelsea, însă doar doi dintre aceştia ar fi cu adevărat pe gustul antrenorului Maurizio Sarri. Cel puţin asta susţine cotidianul spaniol, Sport, care anunţă cele două nume importante care concurează pentru tricoul cu numărul 10 de la Chelsea, tricou pe care cel mai probabil, Hazard îl va lăsa liber.

Nabil Fekir de la Olympique Lyon pare primul pe listă, dar transferul jucătorului în vârstă de 25 de ani pare destul de complicat, pentru că Jean Michel Aulas, preşedintele francezilor nu este deloc uşor de înduplecat. Cu toate acestea, internaţionalul francez, autor a 23 de goluri în sezonul trecut pe Gerland, ar fi prima opţiune e londonezilor, dispuşi să ofere chiar şi 70 de milioane de euro pentru Nabil.

Mexicanul Hirving Lozano ar fi varianta de rezervă, susţine Sport. La numai 22 de ani, aripa lui PSV este pe radarul mai multor echipe mari din Europa, inclusiv Barcelona şi Real Madrid. Internaţionalul mexican este cotat de olandezi la peste 50 de milioane de euro, după un sezon 2017-2018 cu 19 goluri şi o prestaţie bună la Cupa Mondială din Rusia. Chelsea este dispusă să negocieze pentru "Chucky Lozano" numai dacă negocierile cu Fekir nu se vor concretiza.

 

Afla mai multe despre: hazardfekirlozanochelsea 

viewscnt
Articole similare