Experiențe împreună.
You are here:

Cine sunt cei doi jucători de la FCSB despre care Panduru crede că şi-au scăzut considerabil nivelul

Cine sunt cei doi jucători de la FCSB despre care Panduru crede că şi-au scăzut considerabil nivelul

FCSB

Basarab Panduru, expert Telekom Sport, crede că Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar sunt sub nivelul pe care l-au arătat în precedentul sezon la Viitorul, când reuşeau să devină campioni.

"Mă îngrijorează în perspectiva naţionalei. Mi se pare că în acest moment sunt sub, nu numai ce au fost la Viitorul, dar sunt sub. Am impresia că Benzar în acest moment e sub faţă de ce a fost când a venit la FCSB. Nu poate să fugă, nu mai e limpede la minte, nu mai are acţiunile pe care le avea. Asta mă îngrijorează" - a spus Basarab Panduru la Telekom Sport. 

Dragoş Nedelcu a evoluat în 30 de meciuri pentru FCSB în actuala stagiune, marcând un gol şi oferind un assist. În schimb, Romario Benzar a prins 23 de meciuri, marcând un gol şi oferind trei assist-uri. 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.