Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sunt jucătorii pe care Gigi Becali a anunţat că-i transferă la FCSB. Joacă la naţională şi costă peste două milioane de euro

Cine sunt jucătorii pe care Gigi Becali a anunţat că-i transferă la FCSB. Joacă la naţională şi costă peste două milioane de euro

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că vrea să facă două transferuri importante la FCSB, care ar rezolva problemele din apărare. Virgil Ghiţă şi Radu Boboc, ambii de la Viitorul, sunt doi dintre cei mai buni jucători din generaţia lor şi sunt componenţi ai naţionalelor de tineret.

Gigi Becali vrea să rezolve la FCSB problemele pe care le are în apărarea şi este dispus să bage din nou mâna în buzunar, deşi a anunţat că nu va mai investi în transferuri. Patronul FCSB se întăreşte tot de la echipa lui Gică Hagi, unde a pus ochii pe Virgil Ghiţă şi Radu Boboc.

Cine sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali vrea să-i transfere la FCSB

Ghiţă şi Boboc sunt doi fundaşi de perspectivă şi fac parte din circuitul naţionalei de tineret. Ambii sunt titular la Viitorul şi evoluţiilor lor sunt constante.

Virgil Ghiţă - este fundaş central, are 22 de ani şi este cotat la 900.000 de euro. Este un produs 100% al Academiei Gică Hagi. În acest sezon a adunat 19 prezenţe, timp în care a marcat un gol. Virgil Ghiţă ar urma să-i ia locul la FCSB lui Bogdan Planic, care se află în conflict cu cei din conducere şi, foarte probabil, se va transfera în Rusia. Ghiţă este de trei ani în circuitul naţionalei de tineret.

Radu Boboc - are 21 de ani şi poate juca atât ca fundaş dreapta, cât şi pe partea stângă. La nevoie, Boboc poate fi folosit chiar şi în centrul apărării. Pe transfermarkt.com este cotat la 1,1 milioane de euro. În acest sezon, Radu Boboc a avut 27 de apariţii, a reuşit două goluri şi trei assist-uri. Din 2018 este component al naţionalei de tineret. Dacă se transferă la FCSB, Boboc ar urma să acopere postul de fundaş dreapta, acolo unde în prezent Valentin Creţu este singura soluţie.

Reuşeşte Gigi Becali să-i transfere pe Ghiţă şi Boboc la FCSB? Cei doi sunt doriţi şi în străinătate

Mare problemă pentru Gigi Becali este că cei doi jucători sunt doriţi şi în străinătate. Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului, a declarat pentru Telekom Sport că Radu Boboc şi Virgil Ghiţă sunt doriţi şi în străinătate, dar şefii Viitorului vor începe discuţiile abia după finalul sezonului. Ceea ce înseamnă că Gigi Becali va avea trebui să depună eforturi considerabile pentru a-i convinge să se transfere la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare