Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sunt următorii adversari ai tricolorilor mici? Anglia U21 are 10 campioni mondiali într-un lot care valorează peste 300 de milioane de euro

Cine sunt următorii adversari ai tricolorilor mici? Anglia U21 are 10 campioni mondiali într-un lot care valorează peste 300 de milioane de euro

Echipa națională

Comentarii

În lotul deplasat de Aidy Boothroyd în Italia se află zece fotbalişti care au câştigat titlul mondial U17 acum doi ani

Naţionala sub 21 de ani a Angliei a început cu stângul Euro 2019. Leii mici au pierdut cu 1-2 în faţa Franţei, iar în următorul meci vor înfrunta România lui Mirel Rădoi. Englezii au crescut cu multă răbdare această generaţie, iar rezultatele au apărut încă de acum doi ani. Reprezentativa sub 17 ani a Angliei câştiga titlul mondial în 2017, la turneul final găzduit de Coreea de Sud. Zece dintre fotbaliştii aflaţi atunci în lot sunt astăzi prezenţi la Euro 2019.

Naţionala sub 21 de ani a Angliei este evaluată la 305 milioane de euro. Cei mai scumpi sunt James Maddison, de la Leicester City, cotat la 40 de milioane, urmat de Ryan Sessegnon, de la Fulham care are o cotă de piaţă de 35 de milioane. La aceeaşi sumă este cotat şi fundaşul Aaron Wan-Bissaka, însă recent Crystal Palace, clubul său, a refuzat o ofertă de 60 de milioane de euro de la Manchester United.

Selecţionerul Aidy Boothroyd are 48 de ani şi lucrează la federaţia engleză din 2014. După ce le-a antrenat pe Leeds, Watford sau Coventry, a preluat reprezentativa sub 20 de ani a Angliei, pentru un an a trecut la cea sub 19, apoi a revenit la cea sub 20. Practic, Boothroyd conducea această echipă, care a schimbat categoria de vârstă, din toamna lui 2016.

În meciul contra Franţei, Anglia a jucat în formula Henderson (Man. United)  - Wan-Bissaka (Crystal Palace), Tomori (Chelsea), Dasilva (Chelsea), Clarke-Salter (Vitesse) - Morisson (Leicester City), Chodhury (Leicester City), Foden (Man. City) - Sessegnon (Fulham), Solanke (Bournemouth), Gray (Leicester City). Împotriva României cu siguranţă nu va juca Chodhury, care a fost eliminat în meciul cu Franţa.

Afla mai multe despre: anglia u21echipaantrenorcote de piata 

viewscnt
Articole similare