Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cine sunt vinovaţii?". Cosmin Contra, tras şi el la răspundere pentru apariţia spaniolilor la Dinamo. Mesajul dur al PCH: "Joacă rolul celui păcălit, dar nu-i stă bine"

"Cine sunt vinovaţii?". Cosmin Contra, tras şi el la răspundere pentru apariţia spaniolilor la Dinamo. Mesajul dur al PCH: "Joacă rolul celui păcălit, dar nu-i stă bine"

Dinamo București

Comentarii

Peluza Cătălin Hîldan i-a tras la răspundere şi pe Cosmin Contra şi Cornel Ţălnar, pentru situaţia în care a ajuns la Dinamo. Celor doi li se reproşează că au garantat pentru noii investitori, deşi antrenorul susţine contrariul. De asemenea, PCH are pretenţia ca tehnicianul să renunţe la bani.

PCH, replică pentru Cosmin Contra şi Cornel Ţălnar

Fanii au început să-i judece pe cei vinovaţi pentru apariţia investitorilor străini, în viziunea lor: "CINE SUNT VINOVAŢII? Episodul 2

În primul episod am stabilit cine este vinovatul principal. Indiferent de motivele pentru care a făcut-o, pentru a-şi şterge urmele sau din pură prostie, Negoiţă rămâne vinovatul principal. Prin vânzarea către spanioli a desăvârşit dezastrul pe care tot el îl începuse. 

Următorii care poartă vina, cel puţin morală, pentru situaţia în care ne aflăm acum sunt Cosmin Contra şi Cornel Ţălnar.

Cei doi au garantat cu numele lor pentru ”investitorii spanioli” 

Amândoi au jucat pentru Dinamo şi pentru Naţională şi au antrenat Dinamo. Numele lor, care reprezintă ceva pentru suporteri, a fost asociat cu spaniolii încă din primăvară, când au spus că îi cunosc pe aceşti ”investitori” şi că sunt oameni foarte potenţi financiar. 

Poate că Ţălnar era mai uşor de păcălit. Culmea e că toţi oamenii pe care i-a adus alături de el au două lucruri în comun: provin cam din aceeaşi zonă geografică şi din aceeaşi asociaţie care a luptat (şi luptă în continuare) din răsputeri pentru decredibilizarea Proiectului DDB. 

Ţălnar a fost primul care s-a dezis de spanioli. Şi a făcut-o destul de devreme. La prima conferinţă de presă de la Săftica nici nu a fost prezent. 

Multă lume l-a auzit spunând despre spanioli: ”Aşa amatori n-am văzut nici în ligile inferioare din România...”

Numele lui Contra a avut şi mai multă greutate. Se ştia că nu semnează ca antrenor până nu este foarte sigur de soliditatea proiectului. 

Avea semnale din partea noastră că spaniolii prezintă încredere zero. Articolele noastre din acea perioadă sunt online şi sunt o mărturie. El cunoaşte lumea iberică mai bine decât noi. Ne-a vorbit despre Corta0 ca despre ”un om de afaceri foarte potent financiar”. I s-a explicat că nu este deloc aşa, dar a preferat să meargă pe mâna lor. Asta se întâmpla în aprilie. 

După 4 luni de la apariţia numelui Contra în ecuaţia spaniolă, a încercat să lase impresia că discuţiile cu el ar fi început abia în august, când tractoriştii din Granada căutau un antrenor şi l-au descoperit pe el. 

Acum joacă rolul celui păcălit, dar nu-i stă bine deloc", a transmis PCH. 

PCH, trei sfaturi pentru Cosmin Contra cât timp stă la Dinamo

Din partea lui Cosmin Contra, fanii îşi doresc răbdare şi sacrificiu, pentru binele clubului: "Băieţii din PCH au mers la Săftica pentru a se interesa de situaţia jucătorilor neplătiţi de atâta vreme şi pentru a-i ruga să nu depună memoriu, pentru că dacă intrăm în faliment, nici ei nu vor mai avea de unde să-şi primească banii. 

Iată cele 3 sfaturi pentru Cosmin Contra: 

1. Din solidaritate cu noi şi cu jucătorii care acceptă să nu-şi depună memoriu, Contra ar trebui să renunţe la bani. El trebuie să fie primul exemplu în privinţa asta. 

2. Trebuie să se alieze cu noi în lupta pe care am început-o cu cei care distrug clubul. Are o obligaţie morală faţă de noi şi faţă de Dinamo pentru că a garantat pentru aceşti gropari. 

3. Să rămână la echipă şi să antreneze cu inima. Să demonstreze că poate recupera punctele care au fost pierdute cu uşurinţă până acum", a încheiat PCH. 

Afla mai multe despre: cosmin contracosmin contra dinamodinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare