Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi Dinamo. „Centralul” e la al treilea derby din carieră

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi Dinamo. „Centralul” e la al treilea derby din carieră

Superliga

Comentarii

Marele derby dintre FCSB şi Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, va fi arbitrat de Sebastian Colţescu (46 de ani).

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi Dinamo. „Centralul” e la al treilea derby din carieră

Duelul de pe „Arcul de Triumf” dintre cele mai iubite echipe din România va fi condus de la centru de Sebastian Colţescu. Deşi nu mai este arbitru FIFA, „centralul” oltean este cel mai experimentat arbitru aflat în activitate şi bifează cel de-al treilea derby, potrivit gsp.ro.

Meciul de sâmbătă seara va fi cel de-al 370 meci din carieră pentru Colţescu, fiind urmat în acest top de Istvan Kovacs (329 de meciuri) şi de Ovidiu Haţegan (295).

Clasamentul all-time este condus de Alexandru Tudor, care a condus 381 de meciuri. Sebastian Colţescu are însă toate şansele să doboare acest record, chiar în actualul sezon.

„Totul a plecat de la lipsa de respect a LPF, iar Dinamo n-a vrut să amâne!” MM Stoica a explicat de ce FCSB este nevoită să joace pe „Arcul de Triumf” derby-ul cu marea rivala | EXCLUSIV

FCSB - Dinamo, derby-ul din etapa a doua a noului sezon de Superligă, se va juca pe „Arcul de Triumf”.

MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a explicat de ce meciul nu s-a amânat şi mai ales de ce stadionul „Arcul de Triumf” a rămas singura opţiune a FCSB-ului pentru acest meci.

„Totul a plecat de la lipsa de respect a LPF faţă de noi şi Dinamo. Sunt etape de sezon regular, cinci etape nu se putea juca pe Arena Naţională şi bineînţeles că era o solicitare logică, trei meciuri să fie programate în următoarele 25 de etape. Meciul a căzut în etapa a doua, FCSB - Dinamo.

Având în vedere toate tergiversările astea şi faptul că pe Arc pot fi multe probleme de organizare şi doar pe Arena Naţională Dinamo ar fi avut 8.000 de suporteri... Acum Dinamo va avea 300, iar Dinamo n-a vrut să amâne. De ce m-am zbătut pentru amânare? Respect suporterii noştri, dar şi pe cei de la Dinamo şi era normal să se desfăşoare pe un stadion pe care să încapă pe 30-40.000 de spectatori, nu neapărat pe Ghencea.

De ce nu s-a jucat? Nu au vrut Dinamo şi LPF. De asta ne pedepseşte acum să jucăm acum pe Arc? De ce nu vrei să joace 40.000 de oameni la meci? Ăsta e respect pentru fotbal? Spectatorul e cel mai minimalizat de cei de la CSA, de cei de la LPF”, a explicat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbdinamosuperligasebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare