Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va arbitra Sheriff Tiraspol – Farul Constanţa. Decizia luată de UEFA pentru returul dintre campioanele României şi Moldovei

Cine va arbitra Sheriff Tiraspol – Farul Constanţa. Decizia luată de UEFA pentru returul dintre campioanele României şi Moldovei

Farul Constanța

Comentarii

Meciul Sheriff Tiraspol – Farul Constanţa, în returul primul tur preliminar din Liga Campionilor, va avea parte de o brigadă de arbitri din Portugalia.

Cine va arbitra Sheriff Tiraspol – Farul Constanţa. Decizia luată de UEFA pentru meciul retur

O brigadă din Portugalia, cu Miguel Nogueira la centru, va arbitra meciul Sheriff Tiraspol – Farul Constanţa, în manşa secundă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Nogueira va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Pedro Almeida şi Rui Teixeira.

Arbitru de rezervă va fi Andre Narciso, iar în camera VAR se vor afla Luis Godinho şi Bruno Esteves.

Meciul dintre Sheriff Tiraspol şi Farul Constanţa se va disputa marţi, 18 iulie, de la ora 20.00, la Tiraspol, în manşa secundă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 1-0 pentru Farul.

Echipa care va câştiga dubla manşă va juca apoi, în turul doi preliminar, cu formaţia care se va impune în confruntarea Hamrun Spartans FC (Malta) - Maccabi Haifa FC (Israel).

Totodată, formaţia care va pierde dubla manşă va evolua în turul doi preliminar al Conference League, cu FC Urartu (Armenia) sau HSK Zrinjski (Bosnia).

Zrinjski a câştigat cu scorul de 1-0 meciul tur din primul tur preliminar al LC. Va ajunge în Conference League echipa care va pierde confruntarea Urartu – Zrinjski.

Afla mai multe despre: farulsheriffliga campionilor 

viewscnt
Articole similare