Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va da goluri pentru România. Atacantul care îi va califica pe tricolori la EURO: ”Ce, Ronaldo nu evoluează tot acolo!?”

Cine va da goluri pentru România. Atacantul care îi va califica pe tricolori la EURO: ”Ce, Ronaldo nu evoluează tot acolo!?”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu are o misiune dificilă pentru ”dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia. Pe ce atacant va miza selecţionerul, este întrebarea care îi preocupă pe fanii tricolorilor.

Naţionala României a intrat în febra meciurilor decisive din preliminariile Campionatului European din Germania 2024.

Astfel, tricolorii pregătiţi de Edi Iordănescu au de înfruntat reprezentativele similare ale Israelului (18 noiembrie) şi Elveţiei (21 noiembrie).

El îi vine în ajutor lui Edi Iordănescu în ”decisivele” cu Israel şi Elveţia

Iar pentru a avea câştig de cauză şi a se califica la turneul final, selecţionerul trebuie să pună la punct un post cheie din echipa sa: cel de atacant.

Iar Ionel Ganea îi vine în ajutor. Fostul mare internaţional român ar merge pe mâna lui Denis Alibec în avanposturi pentru cele două meciuri, chiar dacă acesta joacă în prezent în campionatul din Qatar.

”Denis Alibec are cea mai mare experienţă. Cu el ar trebui să înceapă selecţionerul. Nu contează că joacă în Qatar (n.r.: Muaither SC), Cristiano Ronaldo joacă tot în zona aia!

Ce, Ronaldo nu evoluează tot acolo!? Primează experienţa în astfel de meciuri. Şi de Drăguş îmi place. Poate că ar trebui să joace şi el lângă Denis Alibec”, a declarat Ionel Ganea, conform Sport.

Denis Alibec a îmbrăcat de 33 de ori tricoul naţionalei României şi a marcat patru goluri.

De partea cealaltă, Ionel Ganea şi-a reprezentat ţara la nivel internaţional în 45 de partide, reuşind şi 19 goluri.

Edi Iordănescu nu îi are la dispoziţie pentru această acţiune pe Aurelian Chiţu, Florin Andone (neconvocaţi) şi Daniel Bîrligea (accidentat).

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationaladenis alibecionel ganea 

viewscnt
Articole similare