Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va fi antrenor la FC Voluntari. Andone: ”E dificil pentru el, sunt 15 jucători noi!” Reacţie dură după eşecul cu Craiova: ”O umilinţă”

Cine va fi antrenor la FC Voluntari. Andone: ”E dificil pentru el, sunt 15 jucători noi!” Reacţie dură după eşecul cu Craiova: ”O umilinţă”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a pierdut cu 5-1 în faţa Craiovei şi continuă forma foarte slabă. Ioan Andone, managerul general al lui FC Voluntari, spune însă că jocul se va schimba în bine în etapele următoare.

FC Voluntari a adus în vară 15 jucători, dar rezultatele sunt foarte slabe. Ioan Andone spune însă că omogenitatea este una dintre principalele probleme şi acesta este şi motivul pentru care performanţele sunt sub aşteptări:

”Un meci prost, o umilinţă pe teren propriu. În vară a fost o remaniere masivă, iar jucătorii aduşi nu au ajuns la un nivel bun. Rezultatul este ruşinos pentru noi. Am încercat un sistem nou, dar Craiova a făcut o partidă excepţională. Sunt foarte multe greşeli individuale, care nu pot fi corectate decât prin muncă şi, probabil, trebuie să mai aducem doi-trei jucători”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Managerul general al lui FC Voluntari susţine că Dinu Todoran va rămâne antrenorul principal după plecare lui Daniel Opriţa: ”Dinu Todoran este antrenorul, eu sunt managerul. Noi am adus echipa unde este, dar avem mult de lucrat, foarte mult şi foarte multe lucruri de corectat. S-au vehiculat multe nume, dar rămânem în formula asta, cu un antrenor din cadrul clubului, dar este dificil şi pentru el, pentru că sunt 15 jucători noi. Acesta este rezultatul, nu avem omogenitate. Eu cred că în etapele următoare o să vedeţi o schimbare”.

Afla mai multe despre: ioan andonefc voluntarics u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare