Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va fi antrenorul Universităţii Craiova: ”Noi l-am anunţat”. Ce s-a întâmplat cu negocierile cu Mirel Rădoi

Cine va fi antrenorul Universităţii Craiova: ”Noi l-am anunţat”. Ce s-a întâmplat cu negocierile cu Mirel Rădoi

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova, prin vocea lui Sorin Cârţu, a anunţat că echipa are antrenor, pe Corneliu Papură. Pe de altă parte, Ioan Andone este convins că Mirel Rădoi a avut ofertă de la Universitatea Craiova, dar a refuzat-o şi a decis să continue la echipa naţională.

Plecarea lui Cristiano Bergodi a lăsat descoperită banca Universităţii Craiova, dar oltenii s-au mişcat repede şi l-au pus interimar pe Corneliu Papură. În acelaşi timp, oficialii echipei din Bănie au încercat să-l convingă pe Mirel Rădoi. Ioan Andone este convins că a fost vorba despre o ofertă făcută de Craiova pentru selecţioner, pe care Mirel Rădoi a refuzat-o însă. 

Craiova a vrut să-l aducă antrenor pe Mirel Rădoi, spune Andone

Ioan Andone este convins că şefii Universităţii Craiova au încercat să dea lovitura şi să-l pună antrenor pe Mirel Rădoi. Fostul mare fundaş al lui Dinamo este însă de părere că Mirel Rădoi a refuzat propunerea şi a ales să continue la naţională, deşi rezultatele nu sunt deloc bune:

”Eu cred că o are, dar a refuzat-o. Ar face bine să o refuze şi să rămână la naţională. E mai tenant să rămâi la naţionlă şi să-ţi termini contractul. E un lucru mult mai bun pentru că are 2 ani la tineret şi trebuie să încerce să-şi impună principiile, stilul lui de joc la naţionala mare, dar trebuie să-şi termine contractul”, a spus Ioan Andone pentru Telekom Sport.

De altfel, după meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, Mirel Rădoi a anunţat că va continua la echipa naţională. 

Sorin Cârţu spune că Universitatea Craiova are antrenor: ”Papură este antrenorul pe care noi l-am anunţat”

Pe de altă parte, Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a transmis că-l sprijină pe Corneliu Papură şi spune că echipa are acum antrenor. ”Rădoi, ce să vorbesc eu despre el? Noi avem antrenor, a pregătit toată perioada asta de două săptămâni, merge la meciul cu Botoşani. Este antrenorul pe care noi l-am anunţat, noi vorbim de Rădoi... n-am ce vorbi de Rădoi”, a spus Cârţu pentru ProSport. 

Cel mai probabil, Corneliu Papură va primi şansa să fie antrenorul Craiovei până în iarnă, când vicecampioana României ar urma să numească un alt antrenor. În trecut, când a mai fost interimar, Corneliu Papură a avut rezultate peste aşteptări. 
 

Afla mai multe despre: corneliu papura 

viewscnt
Articole similare