Experiențe împreună.
You are here:

Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro

Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de eurogalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a făcut marele anunţ: Toni Iuruc, iubitul ei, a cerut-o de soţie. Se pare că se ştiu deja naşii de la nunta Simonei Halep, dar şi darul pe care trebuie să-l pregătească cei care primesc invitaţie.

Simona Halep a răspuns ”da” la cererea în căsătorie pe care a primit-o de la Toni Iuruc. Cea mai bună tenismenă din România a primit un inel de logodnă cu un diamant de dimensiuni impresionante, pe care l-a prezentat plină de mândrie prietenilor.

Comentăm împreună meciul inaugural de la Euro 2020

Între timp au apărut şi primele detalii despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Se pare că se ştiu deja naşii, dar şi care va fi darul la nuntă.

Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep

Potrivit ziare.com, în tradiţia machedonilor, naşii de cununie vor fi naşii mirelui. Aşadar, naşii lui Toni Iuruc vor fi cei care vor îndeplini rolul de părinţi spirituali.

Însă este foarte probabil ca celebrul cuplu să aibă mai multe perechi de naşi. Printre ”favoriţi” sunt fratele Simonei Halep, Niculae şi soţia acestuia.

Cu siguranţă, nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va fi unul dintre cele mai importante evenimente mondene din ultimul deceniu. Cu toate acestea, darul de nuntă ar putea fi accesibil pentru orice invitat de rând:

”Rudele de gradul doi vor da între 300 şi 500 de euro, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezenţa la un eveniment special din viaţa fiecărui om”, a declarat o sursă pentru ziare.com.

La nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc sunt însă aşteptate personalităţi pentru care banii nu reprezintă o problemă, precum Ion Ţiriac, Ilie Năstase sau Darren Cahill. N-ar fi exclus să vedem şi câteva dintre personalităţile tenisului mondial.

Cei doi n-au apucat să stabilească o dată a nunţii: ”Ne gândim, vorbim, dar încă nu este hotărât nimic”, a spus Simona.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep.

Simona Halep şi Toni Iuruc formează un cuplu din 2019, după finala de la Wimbledon.

viewscnt
Articole similare
Nuntă după nuntă în tenis! Jucătoarea din România care s-a măritat cu un fost...