Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cine vrea campionatul, trebuie să treacă de Gaz!" Declaraţii războinice înaintea startului play-off-ului. De ce are U Craiova motive să se teamă de meciul de duminică

"Cine vrea campionatul, trebuie să treacă de Gaz!" Declaraţii războinice înaintea startului play-off-ului. De ce are U Craiova motive să se teamă de meciul de duminică

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Mihai Butean, fundaşul echipei Gaz Metan Mediaş, face declaraţii războinice înaintea startului play-off-ului Ligii 1.

Fotbalistul împrumutat de la CFR Cluj anunţă că noua sa echipă îşi va vinde scump pielea în play-off, începând cu meciul cu U Craiova, de duminică.

"Acum urmează perioada cea mai frumoasă din an, când jucăm cu cele mai bune echipe din campionat şi fără presiune. Noi jucăm de plăcere, să arătăm că suntem buni, că de asta am intrat în play off şi să încurcăm pe toată lumea. Cine o să vrea să ia campionatul, prima dată trebuie să treacă de Gaz şi nu cred că le va fi foarte uşor", a declarat Butean.

Gaz Metan a fost învinsă de U Craiova atât în turul sezonului regulat, cât şi în retur, însă Mihai Butean nu se teme.

"Avem orgoliu fiecare în parte şi vrem să le demonstrăm că se poate să fi fost o întâmplare şi acum când noi nu mai avem presiunea rezultatului o să fie cu totul altceva", a declarat Mihai Butean, într-o conferinţă de presă.

U Craiova - Gaz Metan, duminică, ora 19:15, Telekom Sport 1

Meciul dintre U Craiova şi Gaz Metan Mediaş este programat să se dispute duminică, de la ora 19:15, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare