Experiențe împreună.
You are here:

CIO a interzis pe viaţă 11 sportivi ruşi. Doi dintre ei sunt medaliaţi olimpici

CIO a interzis pe viaţă 11 sportivi ruşi. Doi dintre ei sunt medaliaţi olimpici

Jocurile olimpice

Comitetul Internaţional Olimpic a anunţat că a decis interdicţii pe viaţă în cazul a 11 sportivi din Rusia, între care se numără şi doi medaliaţi la JO de la Soci.

Cei doi medaliaţi sunt Albert Demcenko şi Tatiana Ivanova, care au obţinut argintul la sanie în 2014. Ceilalţi nouă sportivi, sancţionaţi pentru încălcarea regulamentelor antidoping la JO de la Soci, sunt Ivan Skobrev, Artem Kuznetcov (ambii patinaj viteză), Nikita Kriukov, Alexander Bessmertnih, Natalia Matveeva (schi fond), Liudmila Udobkina, Maxim Belugin (bob) Tatiana Burina, Anna Şchukina (hochei pe gheaţă).

Cei 11 au fost descalificaţi de la Soci şi nu vor mai putea participa la nicio ediţie a Jocurilor Olimpice.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.