Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciobotariu a debutat la Hermannstadt: ”După acest joc o să mă pun la masă cu domnul preşedinte să discutăm”

Ciobotariu a debutat la Hermannstadt: ”După acest joc o să mă pun la masă cu domnul preşedinte să discutăm”

Hermannstadt​

Comentarii

Academica Clinceni a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Liviu Ciobotariu a debutat pe banca tehnică a formaţiei sibiene la acest meci: ”Sunt bucuros că nu am pierdut astăzi, că am debutat pe banca Hermannstadului cu un rezultat pozitiv, zic. Aveam nevoie de acest rezultat, şi jucătorii şi echipa şi eu, pentru moralul nostru. Echipa venea după o serie de meciuri pierdute şi nu era ok. Nu a fost un joc spectaculos, dar eu vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea lor, pentru determinare.

Per total sunt mulţumit de rezultat şi de joc în mare parte. Mai ales că nu am avut mult la dispoziţie, decât două zile. Mă bucur pentru băieţi, că am reuşit să plecăm cu un rezultat pozitiv de aici, de la Călăraşi.

Pentru mine a fost şi un joc de evaluare a jucătorilor. După acest joc o să mă pun la masă cu domnul preşedinte să discutăm. E clar, nu pot să fac o evaluare după un singur joc, însă o să stăm de vorbă, să vedem de ce mai avem nevoie” a mărturisit antrenorul, după meci.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş, Dobrescu – Cascini, Ventura (Dumitriu ’65) – Cordea (Andronic ’64), Longher (Chandarov ‘8, Boiciuc ‘65), C. Tănase (Achim ’20) – Chunchukov. Antrenor: Ilie Poenaru

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache (Măţel ’59), Viera, Stoica – Petrescu (Aralica ’90), Addae, Dâlbea, Romario, Oprut – Mayoral (Alhassan ’90), Sîntean (Karanovic ’53). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Jutric ’42, Dobrescu ’86 / Sîntean ’19, Dâlbea ’38, Petrescu ;88

Arbitri: George Găman - Florin Neacşu, Tunyogi Ferencz - Viorel Flueran

Observator: Florin Hîncu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare