Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cioinac riscă să fie dat afară de la CSM Poli Iaşi! "E inexplicabil ce a făcut!" Reacţia conducerii

Cioinac riscă să fie dat afară de la CSM Poli Iaşi! "E inexplicabil ce a făcut!" Reacţia conduceriigalerie foto

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Ionuţ Cioinac va fi amendat după ce a fost eliminat la meciul cu FCSB şi, în cazul în care actele lui de indisciplină pe teren vor continua, va fi pedepsit mai drastic, a declarat preşedintele grupării ieşene, Adrian Ambrozie.

"Pentru noi este inexplicabil (n.r. - gestul lui Cioinac de a aplauda ironic arbitrul). Am avut o discuţie cu el după episodul de la Dinamo. Speram noi că a înţeles situaţia, dar se pare că, repetând-o, nu a înţeles exact despre ce e vorba. Din acest motiv, am vorbit şi cu Flavius Stoican, va trebui să avem o discuţie foarte serioasă cu el. Va suporta consecinţele, va fi amendat de către club şi dacă va repeta probabil că va trebui să luăm o decizie mult mai radicală", a declarat Ambrozie, la Pro X.

Oficialul a precizat că un club spaniol îl urmăreşte pe mijlocaşul albanez Kamer Qaka.

"Ieri au venit două persoane importante de la un club din Spania să-l urmărească pe Qaka şi m-au întrebat şi de Platini. Au fost suprinşi că are 31 de ani, dacă ar fi avut cu câţiva ani mai puţin, probabil că şi el ar fi fost pe lista lor. E posibil să plece Qaka (n.r. - în vară). Qaka s-ar plia foarte bine pe stilul Craiovei sau pe cel al FCSB-ului. Ar fi un schimb frumos între Qaka şi Pintilii, care a plecat de la Iaşi", a precizat Ambrozie.

Cioinac a fost eliminat la meciul de duminică seară, după ce a primit al doilea cartonaş galben, pentru că l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Comănescu, considerând că acesta a dictat cu uşurinţă o lovitură liberă în favoarea FCSB, din preajma careului. Constantin Budescu a executat lovitura liberă şi a înscris singurul gol al partidei de pe Arena Naţională, din etapa a treia a play-off-ului.

Mijlocaşul ieşean a mai fost eliminat pentru proteste, la meciul cu Dinamo, din 25 noiembrie 2017, din etapa a XIX-a a sezonului regulat. Cioinac a fost suspendat atunci patru partide de Comisia de Disciplină a FRF, pedeapsă înjumătăţită de Comisia de Apel.

Afla mai multe despre: cioinaccsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare