Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac a oferit clarificări despre relaţia jucătorilor cu Şumudică! ”Sunt anumite lucruri care m-au durut!”

Ciprian Deac a oferit clarificări despre relaţia jucătorilor cu Şumudică! ”Sunt anumite lucruri care m-au durut!”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Omrani, în minutul 30. El a chemat toată banca tehnică a CFR-ului după ce a înscris, pentru a-l sprijini pe Marius Şumudică. La sfârşitul meciului, Ciprian Deac a explicat ce s-a întâmplat după eşecul contra Stelei Roşii Belgrad. 

”Sunt anumite lucruri care m-au durut!”

”Vreau să clarific anumite lucruri total neadevărate care m-au durut. Eu sunt angajat, nu sunt nici patron, nici preşedinte, nu schimb eu antrenorul. Nu vrem să ne batem joc de investiţiile patronului, ştim cât îşi doreşte să facem performanţă. Nu mă mai amestecaţi în asemenea zvonuri, nu am pus niciodată antrenor, sunt doar jucător, mai am 3 ani de contract. Mi-am văzut mereu de treabă, sunt un simplu jucător. Vin cu plăcere la antrenament, nu mă deranjează cand sunt criticat, sunt primul care recunosc, ridic mâna. 

La Belgrad a fost un meci total nereuşit, s-a acumulat oboseală, nu e uşor să fii mereu pe avioane, prin aeroporturi. Eu mă bucur că jucăm în Europa, e obiectivul nostru, al clubului, suntem la CFR ca să facem performanţă. Nu cred că am mai avut 6 victorii din 6, ne aşteaptă şi un meci cu FCSB foarte important.

Avem returul cu Steaua Roşie, vom da totul, încă nu am depus armele, e foarte greu să întoarcem, dar vrem să facem un meci mare şi să spălăm ruşinea”, a declarat Ciprian Deac după meci.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 18 puncte obţinute în primele şase etape. Pe locul doi şi pe poziţia a treia se află FC Rapid şi FC Botoşani, cu câte 13 puncte şi un joc mai puţin.

 

Afla mai multe despre: cfr-deac şumudică 

viewscnt
Articole similare