Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac ar fi în negocieri cu un mare club din Liga 1: ”Este extrem de aproape să semneze”. Lovitură de teatru în fotbalul românesc

Ciprian Deac ar fi în negocieri cu un mare club din Liga 1: ”Este extrem de aproape să semneze”. Lovitură de teatru în fotbalul românesc

Superliga

Comentarii

La 35 de ani, Ciprian Deac ar fi primit o ofertă interesantă de la unul dintre cele mai mari cluburi din Liga 1. Potrivit unui site al suporterilor rapidişti, mijlocaşul lui CFR Cluj este foarte aproape să semneze cu echipa din Giuleşti.

Ciprian Deac şi-ar putea continua cariera la un alt mare club din Liga 1. Internaţionalul român ar fi primit o ofertă de la unul dintre marile cluburi din Liga 1, Rapid, care a promovat şi încearcă să-şi facă lot pentru Liga 1.

Ar înseamna o revenire pentru Ciprian Deac la Rapid. Mijlocaşul de 35 de ani a mai jucat în Giuleşi în sezonul 2011-2012, când a fost împrumutat la Schalke.

Ciprin Deac, ofertă de la unul dintre marile cluburi din Liga 1, Rapid

Site-ul 1923.ro, care aparţine suporterilor rapidişti, anunţă în exclusivitate că sunt negocieri avansate pentru transferul lui Ciprian Deac, cel care tocmai a câştigat al 6-lea titlu cu CFR Cluj:

”Ciprian Deac, fostul fotbalist al Rapidului din sezonul 2011-2012 este extrem de aproape de a reveni la echipa din Giuleşti”, scriu cei de la site-ul 1923.ro. Ar fi una dintre cele mai surprinzătoare mutări din această vară.

Sursa citată mai scrie că Ciprian Deac ar urma să semneze un contract pe 2 ani, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Practic, Ciprian Deac şi-ar putea încheia cariera la echipa din Giuleşti.

În iarnă, Ciprian Deac a semnat cu CFR Cluj până în 2024

Interesant este că Ciprian Deac a semnat la începutul anului prelungirea contractului cu CFR Cluj. Atunci, mijlocaşul lui CFR Cluj a fost de acord cu noua propunere, care expiră abia în 2024. Însă cei de la Rapid mizează pe faptul că CFR Cluj l-ar lăsa să plece liber de contract.

În plus, şefii campioanei României ar dori în vară să întinerească lotul, astfel că acel contract semnat de Ciprian Deac ar putea să nu fie un obstacol prea mare.

În vârstă de 35 de ani, Ciprian Deac a început fotbalul la Gloria Bistriţa şi a jucat ulterior pentru Unirea Dej, CFR Cluj, Oţelul Galaţi, din nou CFR Cluj, Schalke, Rapid, din nou CFR Cluj, Aktobe şi Tobol Kostanay.

În ianuarie 2017, Ciprian Deac a acceptat să revină din nou la CFR Cluj. Mijlocaşul dreapta a fost atunci dorit cu insistenţă şi de FCSB, dar Deac a semnat până la urmă cu echipa care i-a rămas în suflet.

Afla mai multe despre: ciprian deac 

viewscnt
Articole similare