Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac dezvăluie ce s-a petrecut în vestiarul CFR-ului la pauză + caracterizarea pe care i-a făcut-o Ţucudean lui Dan Petrescu

Ciprian Deac dezvăluie ce s-a petrecut în vestiarul CFR-ului la pauză + caracterizarea pe care i-a făcut-o Ţucudean lui Dan Petrescu

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să câştige meciul cu Viitorul Constanţa, scor 2-1. Gruparea din Gruia a avut o primă repriză excelentă, intrând la cabine cu un avantaj de două goluri.

Ţucudean n-a reuşit să marcheze în poarta fostei echipe, însă a pasat decisiv la golul lui Omrani.

”Am avut nişte rezultate mai puţin bune şi aveam nevoie de victorie. Creşte presiunea de la o etapă la alta când lupţi pentru titul. Ştiam ce ne aşteaptă cu Viitorul. Sunt jucători valoroşi, dar am reuşit să-i închidem foarte bine. Ştim că Viitorul joacă pe jos, i-am studiat. De asta avem antrenor să ne spună ce să facem. Când am avut 2-0 nu mai avea rost să mai atacăm. Dan Petrescu are dreptate să aibă pretenţii mai mari de la noi. Este un antrenor care a venit să câştige titlul, nu să evite retrogradarea”, a declarat George Ţucudean la Telekom Sport. 

Ciprian Deac a avut şi el un joc solid, reuşind să marcheze golul cu numărul doi al formaţiei sale.

”Am început bine meciul, am început în presing avansat. Am deschis scorul repede şi am reuşit să dăm şi al doilea gol, care ne-a dat puţin confort. În a doua repriză ne-am retras. Cei de la Viitorul sunt tineri şi aleargă foarte mult, era normal să fim atenţi. La pauză, Dan Petrescu ne-a zis că dacă jucăm ca în prima repriză câştigăm sigur meciul, întrucât Viitorul n-a avut nicio ocazie în prima repriză”, a declarat Ciprian Deac la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare