Experiențe împreună.
You are here:

Ciprian Deac este convins că echipa sa este o campioană incontestabilă: ”Am fost echipa mai matură, mai constantă. Am meritat acest titlu!”

Ciprian Deac este convins că echipa sa este o campioană incontestabilă: ”Am fost echipa mai matură, mai constantă. Am meritat acest titlu!”

CFR Cluj

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova.

La finalul jocului, în exclusivitate pentru Telekom Sport, Ciprian Deac a declarat: ”Mă bucur că am câştigat acest campionat şi eu cred că pe parcursul sezonului noi am meritat acest titlu. Am fost echipa mai matură şi mai constantă, echipa care am ştiut ce vrem de la fiecare meci. Nu ştiu ce s-a discutat înainte de meci, noi am fost doar cu gândul la titlul de campioni. Nu am abordat meciul pentru a bifa un rezultat de egalitate” a mărturisit Deac.

Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului CFR Cluj, Deac a mărturisit că nu se gândeşte să plece din Gruia şi a explicat şi care este secretul longevităţii sale: ”CFR este casa mea, aici am debutat în prima ligă, este clubul unde am învăţat să câştig trofee. Dacă te pregăteşti serios şi munceşti îţi poţi prelungi viaţa de fotbalist. Sunt atent la alimentaţie şi odihnă pentru că nu se poate una fără cealălaltă”

Gruparea din Gruia a câştigat al doilea titlul consecutiv în Liga 1. Dar în acest sezon, CFR a schimbat nu mai puţin de patru antrenori: ”Le mulţumesc tuturor antrenorilor, au făcut o muncă titanică. Presiunea a fost foarte mare, dar la final am reuşit. Lăsaţi-ne să ne bucurăm de această seară şi apoi ne vom gândi şi la cupele europene” a încheiat Deac la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta