Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac nu şi-a menajat colegii: ”E o ruşine pentru noi ce s-a întâmplat” Ce obiectiv are căpitanul CFR-ului

Ciprian Deac nu şi-a menajat colegii: ”E o ruşine pentru noi ce s-a întâmplat” Ce obiectiv are căpitanul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac a recunoscut că CFR Cluj a făcut o jumătate meci extrem de slabă în faţa Chindiei şi nu şi-a menajat deloc colegii.

O ruşine pentru noi în prima repriză, pentru că nu am arătat că suntem echipa campioană. După cum aţi văzut, ei şi-au dorit mai mult în prima repriză. Nu neapărat că ne-au surprins, ştiam că e o echipă care acum a promovat şi normal că joacă cu entuziasm. Au dat mult mai mult decât noi în prima repriză. Mă bucur că am revenit şi am arătat că suntem o echipă matură, care ne păstrăm cumpătul şi ştim să apăsăm pe pedala de acceleraţie atunci când trebuie.

Era clar că Dan Petrescu nu era mulţumit la pauză. V-am spus, cred că prima repriză a reflectat exact meciul. Adică au fost mai buni decât noi, ne-au condus cu 1-0... e bine că ne-am trezit, e bine că nu am îmbătrânit degeaba, în asemenea momente trebuie să se vadă experienţa, în momentele grele.

Eu sunt pregătit meci de meci. Sunt un pic supărat pe mine, pentru că la meciul cu Maccabi pot să zic că a fost un accident pentru mine, am jucat foarte slab, sincer nu m-am recunoscut. Am fost foarte supărat şi aveam nevoie de acest meci ca să îmi recapăt puţin încrederea. Ştiu că pot mult mai mult. Cu cât înaintez în vârstă îmi doresc să fiu mai bun, să mă corectez cât mai mult posibil şi să joc mai bine de la meci la meci”, a spus Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: deac 

viewscnt
Articole similare