Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac: ”Nu suntem favoriţi. E doar prima etapă!” Decarul CFR-ului a dedicat golul familiei lui George Ţucudean

Ciprian Deac: ”Nu suntem favoriţi. E doar prima etapă!” Decarul CFR-ului a dedicat golul familiei lui George Ţucudean

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Păun ’53, Deac ’56 şi Debeljuh ’90.

CFR Cluj a obţinut prima victorie din playoff cu trei goluri marcate după pauză în faţa Academicii. Păun a deschis scorul cu o execuţie fantastică de la 30 de metri. Imediat, Deac a lovit şi el, la o fază la care doar tuşierul a văzut că mingea a intrat în poartă. Scorul final, 3 la 0, a fost stabilit în minutul 90. Debeljuh şi-a trecut în cont a 11-a reuşită în acest sezon în toate competiţiile.

La finalul jocului, Ciprian Deac, marcatorul celui de-al doilea gol al campioanei a explicat: ”Ne-am creat foarte multe ocazii. Cred că începe să fie o problemă pentru noi pentru că ratăm foarte mult din poziţii foarte bune. Dar îmbucurător este că ajungem în faţa porţii şi avem astfel foarte multe ocazii”

Mijlocaşul a ţinut să-i dedice victoria fostului său coechipier, George Ţucudean, şi familiei acestuia: ”E bine că reuşim să câştigăm şi e bine că ne-am revenit după şocul cu FCSB. Vreau să dedic golul familiei Ţucudean, prietenul meu George, care a trecut prin momente foarte grele şi sunt alături de el şi vreau să spun şi eu condoleanţe familiei.”

CFR a făcut rocadă cu FCSB înainte de meciul roş-albaştrilor cu FC Botoşani. Campioana este lider până la ora meciului celor de la FCSB: ”Nu cred că suntem favoriţi, e doar prima etapă, mai sunt multe meciuri. E adevărat că ne-am dus la 5 puncte de Craiova, dar să nu uităm că vom avea două meciuri cu ei şi dacă nu suntem bine pregătiţi ne pot depăşi” a încheiat Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare