Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac, optimist înainte de duelul cu Suedia: ”Sunt o forţă, dar sper să ne bucurăm toţi după acest meci”

Ciprian Deac, optimist înainte de duelul cu Suedia: ”Sunt o forţă, dar sper să ne bucurăm toţi după acest meci”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Deac, unul dintre tricolorii pe care Cosmin Contra se va baza pentru dubla cu Suedia şi Spania rămâne optimist înainte de duelul contra nordicilor

Liderul campioanei CFR Cluj este convins de forţa Suediei, dar crede că naţionala României este pregătită să câştige un duel vital, care o poate duce spre Euro 2020: ”Sperăm ca după acest meci să ne bucurăm toţi şi nu ne rămâne decât să obţinem un rezultat mare în Spania. Cred că în aceste două meciuri avem nevoie şi de forţă, pentru că Suedia e o echipă de forţă şi la aceste meciuri ar trebui să ne batem cu ei” a spus Deac.

”Mă bucur că pot juca la un nivel înalt, pentru că sincer e diferenţă mare între ce se joacă la noi în Liga I şi în aceste preliminarii. Jucând meciuri de Europa League ne apropiem foarte mult de nivelul jocului care se cere în Europa”

Deac a vorbit şi despre presiunea de la echipa sa de club şi despre performanţa uriaşă pe care CFR este pe cale să o realizeze în Europa: ”Anul acesta tot joc de totul sau nimic, toate calificările, ţinând cont că am plecat din primul tur, orice pas greşit ne scotea din Champions League. E clar că e presiune, atunci când vrei ceva, când îţi fixezi obiective e presiune şi dacă la fotbal nu e presiune înseamnă că joci în liga a treia sau liga a patra.  Îmi pare rău că nu sunt acolo pe teren să îmi ajut colegii (n.r în meciul cu Dinamo), dar cu gândul şi cu sufletul sunt alături de ei.” a mai spus Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: ciprian deac. echipa naţională 

viewscnt
Articole similare