Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac priveşte cu încredere spre noul sezon: ”Vom arăta o formă foarte bună încă din primul meci oficial”

Ciprian Deac priveşte cu încredere spre noul sezon: ”Vom arăta o formă foarte bună încă din primul meci oficial”

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac a vorbit despre ultimele noutăţi din lotul celor de la CFR Cluj şi despre aşteptările clubului în noul sezon.

Ciprian Deac a decis ultimul meci amical al lui CFR Cluj din perioada de pregătire din vară. Acesta a marcat un gol şi a livrat o pasă decisivă în victoria campioanei României cu Hajduk Split, scor 2-0.

Ajuns la 36 de ani, Deac l-a impresionat pe Dan Petrescu. Antrenorul grupării din Gruia este de părere că elevul său poate juca până la 40 de ani.

Ciprian Deac a vorbit despre cele întâmplate la CFR Cluj în perioada de vară şi a comentat transferurile făcute, considerând că au adus un plus de valoare echipei, aspect ce se va vedea încă din startul noului sezon.

”Cred că echipa arată foarte bine. E bine că nu s-a accidentat nimeni, iar cei care au venit s-au integrat foarte repede şi după cum aţi văzut au adus un plus de valoare. 

Cred că formăm o echipă mult mai bună decât anii trecuţi şi în aceste amicale s-a văzut că echipa creşte de la meci la meci.

Am întâlnit adversari foarte puternici. Mă bucur că am câştigat şi că nu am luat gol. Cred că vom arăta o formă foarte bună încă din primul meci oficial”, a declarat Deac, la CFR TV.

CFR Cluj va debuta în sezonul european în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în deplasare cu armenii de la Pyunik, pe 5 iulie.

Afla mai multe despre: deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare