Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica a dat de pământ cu Ionuţ Negoiţă: ”El a îngropat Dinamo!”

Ciprian Marica a dat de pământ cu Ionuţ Negoiţă: ”El a îngropat Dinamo!”

Dinamo București

Comentarii

Marica l-a atacat dur pe Ionuţ Negoiţă.

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Dinamo a rămas şi fără antrenor zilele trecute, iar situaţia devine din ce în ce mai dificilă. Ciprian Marica l-a atacat dur pe Ionuţ Negoiţă, fostul finanţator. El susţine că omul de afaceri este principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns Dinamo. 

”El a îngropat Dinamo!”

”Am mai spus lucrul ăsta şi am fost de multe ori interpretat sub diverse forme. Îmi menţin părerea, groparul lui Dinamo este Negoiţă. Nu renunţă nici acum, când Dinamo e pe moarte, să spună: 'Eu renunţ la datoria mea, că e groasă şi nu apare nimeni'. 

Din păcate, nici acum, în al doisprezecelea ceas, nu vine să spună asta. Cum să mă contrazică dacă nu are dreptate? Dacă nu ai argumente, vii şi jigneşti. Eu îţi spun negru pe alb. Ai dat echipa unei neica nimeni fără să te intereseze. Asta nu e o echipă precum Urziceni, să zicem, e o responsabilitate socială faţă de oamenii ăştia. Acum tu eşti principalul creditor, către tine are cele mai mari datorii şi n-ai veni şi tu să zici: 'Las datoriile, numai să salveze cineva echipa asta'.

El e în continuare acolo. Tu ai făcut cel mai mare rău şi spui că are lumea cineva ceva cu tine. Asta e realitatea a ceea ce ai făcut tu la Dinamo. Eu am mai spus-o şi o mai spun: Dinamo nu a intrat pe mâna fratelui care trebuia”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-marica-negoiţă 

viewscnt
Articole similare