Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, analiză "la sânge"! Ce a spus despre Mirel Rădoi şi Adrian Mutu. Surpriza pe care mizează în atacul naţionalei: "Ne putem baza pe el, chiar dacă are probleme de comportament"

Ciprian Marica, analiză "la sânge"! Ce a spus despre Mirel Rădoi şi Adrian Mutu. Surpriza pe care mizează în atacul naţionalei: "Ne putem baza pe el, chiar dacă are probleme de comportament"

Echipa națională

Comentarii

Fostul atacant cu 25 de goluri în naţionala României, Ciprian Marica, a vorbit despre calităţile celor doi noi selecţioneri, Mirel Rădoi (n.r. - naţionala de seniori) şi Adrian Mutu (n.r. naţionala U21). De asemenea, patronul Farului Constanţa a analizat şi opţiunile pe care le are naţionala mare în atac.

Naţionala de seniori şi cea U21 se află în campaniile de calificare la turneele europene finale cu noi selecţioneri. Mirel Rădoi şi Adrian Mutu vor avea misiuni grele în privinţa calificării: „Sper ca cei doi să reuşească. M-aş bucura… Mizez pe entuziasmul lor şi sunt convins că au mentori, antrenori cu experienţă, care îi susţin şi care îi ajută. Sunt convins că federaţia a făcut o alegere bună. Sigur că ne uităm pe CV-urile lor... Poate mă pot gândi că alţi antrenori ar fi fost mai în măsură să conducă o naţională. Ei au oameni cu care să se sfătuiască. Cu elan şi entuziasm vor reuşi!”, a declarat Ciprian Marica pentru TVR Sport.

Marica regretă că George Ţucudean trece printr-o perioadă mai puţin fericită, din cauza problemelor de sănătate, dar crede că Mirel Rădoi se poate baza pe Denis Alibec: „Ne lipseşte un atacat de viteză şi de pătrundere, aşa cum eram obişnuiţi, atât pe vremea generaţiei lui Gică Hagi, cât şi în perioada generaţiei noastre. Atunci era Răducioiu, eram eu… Daniel Niculae. Arma noastră atunci era să jucăm pe contraatac. Sunt curios să văd ce decizii vor lua Mirel Rădoi şi Adrian Mutu. Nu pot să spun că am un preferat, dar îmi plac atacanţii pe care îi avem… George Ţucudean era o variantă bună, îmi pare rău că trece prin perioada asta grea. Ar fi fost un atacant bun pentru naţională. Keşeru are experienţă şi este un atacant de careu.

Cred că şi pe Alibec ne putem baza în anumite jocuri, chiar dacă are acele probleme de comportament. Cred că poate să revină la echipa naţională. El este un jucător de calitate. Îi mai avem pe Florin Andone şi George Puşcaş, doi jucători care muncesc mult şi se pun în slujba echipei”, adăugat fostul internaţional. 

 

Afla mai multe despre: ciprian maricaromaniamirel radoiadrian mutu 

viewscnt
Articole similare