Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, atac fără precedent după scandalul de rasism în care e implicat Sebastian Colţescu: "Aloooo, domnilor fotbalişti şi oficiali, aţi făcut show în seara asta!"

Ciprian Marica, atac fără precedent după scandalul de rasism în care e implicat Sebastian Colţescu: "Aloooo, domnilor fotbalişti şi oficiali, aţi făcut show în seara asta!"
Comentarii

Fostul atacant al naţionalei României, Ciprian Marica, pune într-o altă lumină evenimentele petrecute în meciul PSG - Istanbul BB, din Champions League.

VIDEO | Momentul cu Sebastian Colţescu, în urma căruia s-a declanşat scandaul în PSG - IBB

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa secundul lui Istanbul Basaksehir, Webo.

Deşi admite că Sebastian Colţescu a procedat greşit, Ciprian Marica consideră că "s-a făcut un circ incredibil". De asemenea, patronul Farului Constanţa a adus în faţă şi istoricul românilor în străinătate:

„Colţescu a greşit! Dar de la asta până a i se da o dimensiune planetară unei erori de exprimare, e cale lungă. S-a făcut un circ incredibil cu retragerea de pe teren, cu refuzul de a mai juca fotbal!

Să fim serioşi, rasismul exista, e de condamnat în orice situaţie, dar nu despre rasism e vorba în cazul nefericitului Coltescu, S-a grăbit, a greşit, dar e prea mult!

Stiu ce spun, fiindcă, spre exemplu, în cariera mea n-am văzut nici o reacţie când noi, românii, eram făcuţi ţigani pe afişele meciurilor oficiale la Paris. Şi în atâtea şi atâtea situaţii, în meciuri din Champions League, în jocuri cu vizibilitate mare.

Aloooo, domnilor fotbalişti şi oficiali, ati făcut show în seara asta! Din păcate pornit de la o greşeală de exprimare a lui Coltescu, aşa cum am mai spus, într-un dialog în română cu colegul lui, nu i s-a adresat unui jucător sau antrenor. Cu acest gen de spectacol chiar se duce în derizoriu lupta contra rasismului, se aduce un deserviciu celor care chiar fac eforturi serioase pe acest plan.

Avem noi, românii, multe probleme, dar asta cu rasismul nu!”, a scris Ciprian Marica pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: ciprian maricapsg istanbul basaksehirsebastian coltescuovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare