Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, atac la adresa şefilor de la federaţie: ”Managementul slab de la FRF se vede. Burleanu nu ştie fotbal” | EXCLUSIV

Ciprian Marica, atac la adresa şefilor de la federaţie: ”Managementul slab de la FRF se vede. Burleanu nu ştie fotbal” | EXCLUSIV
Comentarii

Ciprian Marica a avut cuvinte grele pentru şefii de la FRF, după ce a urmărit modul în care s-a procedat cu înlocuirea lui Mirel Rădoi.

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF s-a încheiat pe 30 noiembrie, iar echipa naţional încă nu are un nou selecţioner.

Oficialii de la federaţie au avut 12 nume pe listă, iar Laszlo Boloni pare să fie în final cel ce va prelua conducerea selecţionatei României.

Totuşi, felul în care FRF a procedat cu negocierile a fost deplorabil. Şefii de la federaţie nu au ştiut ce au vrut şi au încercat să discute cu mai orice antrenor important din fotbalul românesc, spune Ciprian Marica.

Fostul internaţional român l-a criticat pe Răzavn Burleanu şi a avut cuvinte grele pentru Comisia Tehnică, pe care o cosideră cea mai vinovată pentru felul în care s-a procedat cu căutarea unui nou selecţioner

Ciprian Marica, atac la adresa şefilor de la FRF

Managementul slab al FRF se vede, nu trebuie să fii contra federaţiei, dar trebuie să spui lucrurilor pe nume, asta e realitatea. Depinde ce se doreşte.

Dacă se doreşte continuarea muncii lui Rădoi, aş fi mers cu Mutu. Vrea să joace ofensiv. Dacă FRF vrea spă revoluţioneze fotbalul şi să vină cu un antrenor care atacă, nu te califici, dar să ataci...

Repet, depinde ce-ţi doreşti. Vrei să joci de la egal la egal, să iei trei, două, să te întoarcă Macedonia... Depinde ce vrei.

Dan Petrescu poate era cel mai indicat nume pentru postul de selecţioner, dintre toţi. Problema e de filosofia federaţiei.

Mi se pare aşa cum Comisia Tehnică a FRF, toată lumea îşi dă cu părerea, înseamnă că nu ştii pe cine vrei să pui. Burleanu nu ştie fotbal, nu-l mai condamn.

Comisia Tehnică ar trebui să evalueze jucătorii puşi la dispoziţie, cum văd ei viitorul naţionalei, nu să-i aleagă aşa cum vor ei antrenori.

Înţeleg că e contract pe patru ani. Înţeleg că va avea o campanie plus o campanie”, a declarat Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare