Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica dă de pământ cu FRF după decizile luate: "Sunt mai rau ca Gigi Becali! Vor să facă schimbarile! Ce a spus fostul internaţional român

Ciprian Marica dă de pământ cu FRF după decizile luate: "Sunt mai rau ca Gigi Becali! Vor să facă schimbarile! Ce a spus fostul internaţional român

FRF

Comentarii

Ciprian Marica a contestat deciziile luate de către Federeţia Română de Fotbal.

Fostul internaţional român a vorbit despre incapacitatea forul condus de Răzvan Burleanu de a lua decizii sănătoase pentru fotbalul românesc. Mai mult decât atât, finanţatorul de la Farul Constanţa nu este mulţumit de noua regula U21, care va intra în vigoare din sezonul viitor.

Conform acesteia, un jucător care evoluează pentru U21 va trebui să stea pe teren cel puţin 45 de minute, iar altul, tot meciul. El a adus în discuţie şi redeschiderea stadioanelor. 

"Pe toate celelalte stadioane care gazduiesc meciuri la EURO se joacă, la noi stadionul stă închis. Pe motivul: l-am predat la FIFA şi UEFA! Cum, domne, să predai stadionul? Nu poţi să ai grijă de el!? Au venit ăia şi l-am predat noi. E inadmisibil aşa ceva! Mai mult decât atât, s-au făcut nişte stadioane. Sunt gata! Ne bucurăm de ele, de luminile alea care se aprind la stadion. Sunt gata şi nu putem juca pe ele pentru ca nu avem avize.

A scăzut rata de infecate, s-au deschis restaurantele, cinematografele, s-a deschis tot! Stadioanele rămân încă inchise! E incredibil! E inadmisibil! Am ascultat declaraţia lui Gică Popescu, la EURO, în care spunea că vom avea spectatori! Cu o săptamană înainte echipa noastră naţională joaca fără spectatori şi cu o săptâmană mai tărziu la EURO se poate juca cu spectatori. Domne, e inadmisibl să nu intereseze pe nimeni de sport în ţara asta! Să nu se duca nimeni acolo să spună: 'Alo, deschide stadioanele astea!'

 Gigi Becali e finuţ, face schimbarile doar la echipa lui

E incredibil în ce ţară trăim! Noi il acuzam pe Gigi Becali că face schimbarile. Păi şi Federaţia Română de Fotbal, în loc să se lupte să deschidă stadioanele, să vină spectatorii, să putem juca cu echipa naţională pe Ghencea, pe stadion nou de 100 de milioane, Federaţia Română vrea să facă schimbarile la echipele din Liga 1.

Sunt mai rau ca Gigi Becali! Vor să facă schimbarile, în ce minut intra, ăla sub 21 să stea până la pauza. Doamne, e posibil asa ceva!? Gigi Becali e finuţ, face schimbarile doar la echipa lui. Federaţia vrea să facă schimbarile la toata Liga 1!", a declarat Ciprian Marica la PRO X. 

Afla mai multe despre: ciprin marica 

viewscnt
Articole similare