Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica despre prezenţa Simonei Halep la meciul echipei sale: ”O plăcere şi o onoare să o avem alături de noi!”

Ciprian Marica despre prezenţa Simonei Halep la meciul echipei sale: ”O plăcere şi o onoare să o avem alături de noi!”

Farul

Comentarii

Fostul mare internaţional român, Ciprian Marica s-a declarat onorat de prezenţa Simonei Halep la partida jucată de echipa sa, Farul Constanţa în Liga 2.

Simona Halep a fost invitată de onoare la meciul Metaloglobus - Farul, din etapa a 17-a a ligii secunde. La Farul joacă şi Dimciu Halep, vărul Simonei Halep.

”Ne-am bucurat că Simona a venit şi ne-a susţinut. Vărul ei joacă la Farul şi a şi jucat în acest meci. Nu poate decât să ne bucure. Am avut plăcerea şi onoarea să îi dăm un tricou cu numărul 1, pentru că suntem mândri că este româncă şi, Farul fiind echipa Constanţei, cu atât mai mult pentru că ea este din Constanţa” a mărturisit Ciprian Marica, după partida dintre Metaloglobus şi Farul.

Clubul Farul a postat imagini pe Facebook, notând că Halep a primit un tricou personalizat cu numărul 1. “La meciul de astăzi, avem un suporter special. Campioana noastră, Simona Halep! Cadoul nostru, un tricou personalizat pentru numărul 1!”, a notat FC Farul.

Ciprian Marica a fost cel care a lansat invitaţia şi Simona Halep a fost de acord să asiste la meci, mai ales că la Farul este legitimat şi  Dimciu Halep, vărul său.

Afla mai multe despre: simona halepciprian marica 

viewscnt
Articole similare