Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, dezlănţuit după înfrângerea cu Norvegia: ”Am arătat ca o echipă de juniori!”

Ciprian Marica, dezlănţuit după înfrângerea cu Norvegia: ”Am arătat ca o echipă de juniori!”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Marica a criticat aducerea simultană a prea multor fotbalişti tineri la echipa naţională, după ce tricolorii au pierdut ruşinos, duminică seara, cu Norvegia.

Fostul atacant al primei reprezentative a spus că fotbaliştii României au arătat ca nişte juniori, ceea ce este ”de-a dreptul ruşinos”.

”Trist. Vorbeam că o luăm de la capăt, că uităm. Am arătat ca o echipă de juniori. Toată lumea vorbea de tineri, să-i promovăm. Vedeţi, diferenţa e cea pe care am văzut-o. Nu pot apărea atât de mulţi, dintr-o dată, la echipa naţională.

Disperarea asta după tineri, forţăm echipele, fără o tactică... Nu mai ştim cum să-i promovăm. Suferim, e de-a dreptul ruşinos. Am fost, practic, nişte juniori. Au defilat cu noi.”, a declarat Ciprian Marica după eşecul usturător suferit de România, scor 4-0, în faţa Norvegiei, la Pro X.

Naţionala României a fost învinsă cu 4-0 în Norvegia, după ce Erling Haaland a reuşit un hat-trick, iar Alexander Sorloth a marcat şi el. E a doua înfrângere la rând pentru tricolorii lui Mirel Rădoi, după cea din Islanda (1-2).

Afla mai multe despre: ciprian maricanorvegiaromania 

viewscnt
Articole similare