Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica face revoluţie la Farul! Constănţenii au transferat 12 jucători în această iarnă. Un fost fotbalist de la CFR e marea lovitură

Ciprian Marica face revoluţie la Farul! Constănţenii au transferat 12 jucători în această iarnă. Un fost fotbalist de la CFR e marea lovitură

Liga 2

Comentarii

Ciprian Marica şi Petre Grigoraş încearcă să facă la Constanţa o echipă puternică. Obiectivul constănţenilor este ca din sezonul viitor să se bată pentru promovarea în prima ligă.

Până atunci, Farul încearcă să se salveze în acest sezon, iar Marica şi Grigoraş au făcut o adevărată revoluţie la Constanţa. Nu mai puţin de 12 transferuri au efectuat alb-albaştrii în perioada de iarnă.

Farul ocupă locul 17 în clasamentul Ligii a doua, la un singur punct peste CS Baloteşti ocupanta locului 18. Doar trei echipe sunt ”sub” constănţeni în clasament, o situaţie pe care Grigoraş trebuie să o rezolve în retur.

Pentru asta, a primit sprijin important din partea conducerii clubului, care a reuşit să perfecteze nu mai puţin de 12 mutări.

Constănţenii au adus fotbalişti străini, dar şi fotbalişti din prima ligă. Fundaşii Denis Ispas, Joao Diogo, Mihai Şandru şi Robert Neciu au fost primele mutări în defensivă, iar lor li s-a alăturat mijlocaşul de la FCSB, Ştefan Pacionel. A urmat transferul atacantului Rafael Miranda, iar pe pagina de facebook a echipei au fost anunţate în ultimele ore alte 5 mutări: Paul Antoche, Arif Demir, Diogo Rosado, Adrian Juncu şi Pedro Celestino.

Ultimul, un fotbalist originar din Insulele Capului Verde, a mai jucat în România pentru CFR Cluj. Juncu a fost adus de la U Craiova, iar Diego Jorge Rosado este fostul jucător de la Gaz Metan Mediaş, cu trecut interesant pe la echipe ca Blackburn, Arles sau Benfica.

Arif Demir este un fundaş de origine tucă transferat de la Konyasport, în timp ce Antoche (26 de ani) este un fotbalist experimentat pentru nivelul ligii secunde, unde a mai jucat pentru CS Otopeni sau CS Baloteşti. Incertă este situaţia fotbalistului Marco Ehmann de la Dinamo, un jucător al cărui transfer nu a fost încă oficializat.

Farul debutează în noul an, sâmbătă de la ora 11, la Clinceni, unde va da piept cu una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, Academica, a doua clasată în campionat. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: farul constanţaliga 2 

viewscnt
Articole similare