Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo şi FCSB, îi va susţine pe ”câini” în derby: ”Trecem prin momente dificile, sper ca echipa să iasă onorabil”

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo şi FCSB, îi va susţine pe ”câini” în derby: ”Trecem prin momente dificile, sper ca echipa să iasă onorabil”

Superliga

Comentarii

Ciprian Marica a vorbit despre derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, care are să se joace duminică, de la ora 21:00.

FCSB şi Dinamo se vor înfrunta pentru prima dată în noul sezon, duminică seara, de la ora 21:00. ”Câinii” vor juca în deplasare, însă vor fi împinşi din spate de o multitudine de suporteri, care nu vor avea drum lung până la Arena Naţională.

Vremurile grele din Ştefan cel Mare continuă, însă dinamoviştii s-au luptat din răsputeri în derby, chiar şi în cele mai negre clipe ale clubului. Aflându-se des în probleme financiare în ultimii ani, ”câinii” mereu au reuşit să ţină piept rivalei, chiar şi cu un lot mai slab, din pură dorinţă şi încăpăţânare.

Pe asta mizează Marica şi duminică seara, în derby-ul în care i se vor înfunta două foste echipe. Fostul internaţional român o va susţine pe Dinamo, club cu are o legătură mult mai puternică, deşi transferul la FCSB de acum câţiva ani nu le-a picat bine fanilor.

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo şi FCSB, îi va susţine pe ”câini” în derby

Greu pentru Dinamo să ţină piept Stelei (n.r. FCSB-ului), dar mizăm pe ambiţie, pe dorinţă, pe faptul că vor conştientiza că un derby nu e un meci oarecare. Sper ca Dinamo să iasă onorabil, să spunem un egal, cu toate că FCSB are prima şansă. Sunteţi în avantaj acum, ţinând cont că noi trecem prin momente dificile.

Sunt două branduri şi două echipe atât de iubite pentru români şi atât de titrate, încât ar fi păcat să fie una fără cealaltă. Ţinând cont de derby, puteţi sa fiţi mai... Putem să obţinem şi noi măcar un egal”, a declarat Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbdinamofcsb dinamociprian marica 

viewscnt
Articole similare