Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica îi propune un atacant din Superligă lui Edi Iordănescu la naţională: ”Trebuie doar să ai curaj!”

Ciprian Marica îi propune un atacant din Superligă lui Edi Iordănescu la naţională: ”Trebuie doar să ai curaj!”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Marica l-a remarcat pe Louis Munteanu, jucătorul celor de la Farul Constanţa, după ce a revenit în Superligă şi a marcat o dublă contra CFR-ului.

Farul Constanţa şi AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formaţia noastră până la finalul sezonului 2022-2023. Cotat la 350.000 de euro de site-ul transfermarkt.com, Louis Munteanu a evoluat în sezonul trecut la Fiorentina Primavara, dar nu a reuşit să îşi facă loc la prima echipă. 

Ciprian Marica, fostul atacant al României, îl propune pe Munteanu la echipa naţională. Farul a câştigat cu 3-1 contra CFR-ului, iar Louis Munteanu a reuşit să marcheze o dublă. Marica spune că atacantul ar putea să fie o soluţie pentru Edi Iordănescu la naţională. 

”Trebuie doar să ai curaj!”

”Nu mă aşteptam ca aceşti jucători, ajunşi şi ei la o vârstă... Să fim realişti, suntem o echipă mică pentru fotbalul românesc, uitându-mă la bugetul celeorlalte echipe. Încercăm să luăm jucători pe care-i prindem într-un moment dificil, buni, de echipa naţională, cu bagheta magică a lui Gică Hagi să-i facem să joace.

Nu mă aştaptam atât de repede să se întâmple lucrul ăsta, mă aşteptam să dureze şi să ajute echipa după etapa a 10-a. 

Venirea acestui tânăr jucător surprinde pe toată lumea, că nu joacă niciun minut la Fiorentina. Mă refer aici la Louis Munteanu care reuşeşte două goluri fantestice contra CFR-ului.

Arată maturitatea. Uite, neavând şansa să-şi demonstreze calitatea şi valoarea la Fiorentina a privat şi echipa naţională. Este un jucător care ar fi putut să se remarce mult mai bine în campionatul românesc, şi uite că iese la rampă. Aşteptăm de mult un atacant, iar acest Louis Muteanu ne nă speranţe.

E o foame fantastică de atacant, de marcator, pentru echipa naţională şi Louis Munteanu poate fi o soluţie. Trebuie doar să ai curaj, să simţi jucătorul, să se plieze pe stilul de joc, pe ceea ce îţi doreşti să joci tu la echipa naţională”, a spus Marica, la PRO Arena.  

Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi si a debutat în Liga 1 la 17 ani (27.10.2019), într-o partidă cu Dinamo.

Este dublu campion de juniori U19 al României şi dublu căştigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide.

A evoluat până acum la toate echipele naţionale U16, U17, U18, U19, U20 şi U21.

Cotat la 350.000 de euro de site-ul transfermarkt.com, Louis Munteanu a evoluat în sezonul trecut la Fiorentina Primavara. 

În cei doi ani petrecuţi la Fiorentina Primavera, vârful a adunat 40 de meciuri, 13 goluri şi 4 pase decisive. Tânărul fotbalist român nu a prins niciun meci la prima echipă a Fiorentinei.

Afla mai multe despre: românia-luis munteanu-marica 

viewscnt
Articole similare