Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica mesaj clar pentru Ionuţ Negoiţă: "N-am crezut în proiectul dânsului! S-a înhămat la o treabă ce l-a depăşit"

Ciprian Marica mesaj clar pentru Ionuţ Negoiţă: "N-am crezut în proiectul dânsului! S-a înhămat la o treabă ce l-a depăşit"

Dinamo București

Comentarii

Ciprian Marica vorbeşte despre o posibilă preluare a lui Dinamo aşa cum a lăsat să se înţeală patronul FCSB, dar şi îi transmite un mesaj clar principalului finanţator al clubului din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă.

"N-am înţeles dacă Gigi Becali a glumit sau nu când mi-a sugerat să preiau Dinamo. Cert este că pentru a te implica la Dinamo, trebuie să te informezi de tot ceea ce e acolo. Eu nu m-am gândit să preiau echipa, nu sunt suficient de puternic financiar să susţin eu singur un asemenea club.
 
Da, un club ca Dinamo e tentant. S-au promis multe lucruri şi toţi suporterii aşteaptă rezultate. Nu mai merge să promiţi lucruri mici! Să vină un om cu suficienţi bani pentru a face performanţă! Nu consider că unul singur ar avea resurse să investească sume uriaşe la Dinamo", spune Marica pentru GSP.
 
Acesta a continuat: "Domnul Negoiţă poate a înţeles greşit, n-am avut nimic contra domniei sale. N-am crezut în proiectul dânsului, dar am apreciat că s-a întins cât şi-a permis şi nu a promis jucătorilor mai mult decât putea da. Îţi asumi când vii la un club mare şi criticile. E posibil să fie oameni care nu sunt de acord cu tine. Eu cred că dânsul n-a calculat cum şi cât trebuie. S-a înhămat la o treabă ce l-a depăşit".

Afla mai multe despre: ciprian maricadinamoionut negoitascandaldeclaratiigigi becali 

viewscnt
Articole similare