Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, primul scandal uriaş din postura de patron de club: ”Mă doare să o spun”

Ciprian Marica, primul scandal uriaş din postura de patron de club: ”Mă doare să o spun”

Liga 2

Comentarii

Ciprian Marica se teme de jocuri de culise la partida pe care Farul urmează să o dispute în week-end, cu Chindia Târgovişte. Fostul internaţional român spune că, în partida precedentă, cu Daco-Getica, Chindia a fost avantajată grav de arbitri.

Marica se confruntă cu primele momente neplăcute, din postura de patron de club. Fostul atacant român se teme de meciul cu Chindia Târgovişte, programat în week-end şi transmis în direct de Telekom Sport. Nu valoarea adversarului îi provoacă această stare, ci perspectiva unui arbitraj incorect.

Marica spune că a revăzut meciul Chindia - Daco-Getica, scor 4-2 şi susţine că arbitrii au tras cu echipa gazdă şi a găsit şi o posibilă explicaţie: Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, este un personaj influent în Comitetul Executiv al FRF:

”Cât am stat în străinătate, mi-am propus că, dacă vreodată voi activa în fotbalul românesc, să stau deoparte de tot ceea ce-mi displăcea mie: scandaluri, acuzaţii, găsirea de vinovaţi doar în prestaţiile arbitrilor. Am revenit în fotbalul românesc si, din păcate, realitatea te împinge să nu reuşeşti chiar tot ce ţi-ai propus. Mai exact, am revăzut azi meciul Chindia - Daco-Getica. Mă doare să o spun, dar aşa greşeli de arbitraj cum au fost cele împotriva celor de la Daco-Getica eu nu credeam să văd la un meci de fotbal în 2019.



Meciul a fost televizat, a văzut toată lumea, dar a trecut totul într-o linişte suspectă. Am înţeles de la colaboratorii mei că au tot fost greşeli pentru târgovişteni şi că o explicaţie ar fi că Marcel Ghergu, preşedintele lor, este un membru influent în Comitetul Executiv al FRF. Eu refuz să cred că ne întoarcem la arbitraje dirijate de influenţe. Sper din tot sufletul să nu avem parte de astfel de greşeli în meciul de sâmbătă, cu Chindia, pentru că noi, Farul, facem eforturi uriaşe pentru a readuce oamenii in tribune, pentru a le reda bucuria şi încrederea în fotbalul românesc. Şi sper să fie ultima dată când voi aduce în discuţie acest aspect”,
a declarat Ciprian Marica.

Farul este în plină luptă pentru evitarea retrogradării şi un eşec cu Chindia ar complica lucrurile. În acest moment, echipa din Constanţa este pe locul 17 - retrogradabil - cu 26 de puncte, la două puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea.

Afla mai multe despre: ciprian maricafarul 

viewscnt
Articole similare