Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, replică tăioasă pentru Mihai Stoica după ce s-a simţit atacat de oficialul FCSB: ”Am fost jucător, înţeleg mai bine decât el”

Ciprian Marica, replică tăioasă pentru Mihai Stoica după ce s-a simţit atacat de oficialul FCSB: ”Am fost jucător, înţeleg mai bine decât el”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Marica a avut un răspuns tăios pentru Mihai Stoica, cel care l-a apărat pe Mirel Rădoi şi i-a criticat pe cei care l-au atacat pe selecţionerul României.

Vineri, într-o postare de Facebook, Mihai Stoica s-a plasat în tabăra celor care îl apără pe Mirel Rădoi şi i-a atacat pe cei care l-au criticat pe selecţionerul României.

Unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Mirel Rădoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat că selecţionerul trebuie să plece după meciul cu Islanda, scor 0-0.

Replica tăioasă a lui Ciprian Marica pentru Mihai Stoica: ”Eu am fost jucător, înţeleg mai bine”

Mihai Stoica a avut un mesaj dur pentru cei care l-au criticat pe Mirel Rădoi, după ce România a făcut doar 0-0 cu Islanda şi a picat pe locul 3 în grupă, cu o etapă înainte de finalul preliminariilor.

”Dacă intra bara lui Ianis, nu mai bătea nimeni câmpii că Mirel a greşit când a zis că i se termină contractul. Ăştia care zic că a greşit şi d-aia s-a făcut egal vor să credem că, la cornere, Toşca îi zicea lui Tase “frate, dar şi Mirel ăsta, cum să zici că pleci… uite, nu mă pot concentra la această lovitură de colţ care simt că va fi executată excelent pe scurt şi o vei devia…”

Aşa e când unii vorbesc doar ca să se audă vorbind. Logica pentru ei e ca suportul pentru tacâmuri. Îl ai, nu-l ai, tot le foloseşti. În schimb, contează ce mănânci. Doar că nu pentru toţi”, a fost postarea lui Mihai Stoica.

Ciprian Marica s-a simţit vizat de mesajul oficialului FCSB, mai ales că fostul atacant al naţionalei i-a cerut lui Mirel Rădoi să plece după egalul cu Islanda. Fostul atacant al lui Stuttgart a avut şi un răspuns pentru Mihai Stoica:

”Eu am fost jucător, eu ştiu ce înseamnă să anunţe un antrenor că pleacă cu două etape înainte de terminarea bătăliei, eu înţeleg mai bine decât Mihai Stoica lucrul ăsta”, a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

După jocul de aseară (n.r. joi seară), să înţelegeţi de unde vine dezamăgirea şi mai mare, mă aşteptam, ca împreună cu preşedintele FRF, să anunţe că prelungeşte, că continuă.

Că nu puteam să-mi imaginez că îţi laşi ”ostaşii” la greu, urmau două meciuri de foc, un meci atât de important, cum era cel cu Islanda. Dacă acest aspect s-ar fi întâmplat, cu totul ar fi stat lucrurile pe teren.

Ne trezeam iar fără selecţioner înaintea barajului, e strigător la cer, e bătaie de joc”, a mai spus Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare