Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica şi-ar dori ca autorităţile din Constanţa să se implice mai mult în fotbal: ”Deocamdată nu avem parte decât de promisiuni”

Ciprian Marica şi-ar dori ca autorităţile din Constanţa să se implice mai mult în fotbal: ”Deocamdată nu avem parte decât de promisiuni”

Liga 2

Comentarii

Ciprian Mrica şi-ar dori ca autorităţile locale din Constanţa să sprijine mai mult echipa pe care o patronează. Conducătorul Farului spune că până în prezent nu a avut parte decât de promisiuni din partea oficialităţilor locale.

”Mă uit şi văd pe toate stadioanele pe unde mergem cu Farul, că muncipalitatea, Consiliile Locale, Consiliile Judetene sunt implicate. Şi deocamdată la Constanţa nu avem parte decât de promisiuni.

Astăzi citeam o ştire de un stadion şi de un campus de fotbal la Cumpăna, la câţiva km de Constanţa. Ne dorim şi Constanţa, ca şi oraş, are nevoie de un stadion. Este nevoie. Şi sperăm ca cei care sunt factori decizionali să se implice mai mult”, a spus Ciprian Marica la Telekom Sport.

Farul Constanţa o va întâlni, sâmbătă, de la ora 15.30, pe Petrolul Ploieşti, o altă echipă de tradiţie din fotbalul românesc. Partida va putea fi urmărită la Telekom Sport.

Cele două formaţii se află la 23 de puncte una de cealaltă. Petrolul ocupă locul şase în clasamentul Ligii 2, cu 62 de puncte, în timp ce echipa condusă de Marica se află pe locul 11, cu 39 de puncte.

”Două echipe de tradiţie, două echipe care spun povestea a atâtor ani de fotbal şi a unei comunităţi întregi. Vorbim de Ploieşti şi de Constanţa. E puţin dezechilibrat acest derby, pentru că întâlnim o echipă a Petrolului care are toate condiţiile şi întâlnim o echipă Farul care mă chinui de unul singur să reuşesc să o ţin în viaţă”, a mai spus Marica.

Afla mai multe despre: maricafarul constantapetrolul 

viewscnt
Articole similare