Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica şi Basarab Panduru vin azi la EURO CENTER. Urmăreşte emisiunea şi poţi câştiga mingea oficială de la CM 2018

Ciprian Marica şi Basarab Panduru vin azi la EURO CENTER. Urmăreşte emisiunea şi poţi câştiga mingea oficială de la CM 2018galerie foto

EURO

Comentarii

În această seară, Alex Rădulescu te aşteaptă la o nouă ediţie spectaculoasă de EURO CENTER. Invitaţi vor fi Ciprian Marica şi Basarab Panduru, iar dacă vei urmări emisiunea de la Telekom Sport 1 vei avea şansa să câştigi o minge Adidas Telstar, balonul oficial de la Campionatul Mondial din Rusia.

Azi, de la 19:30, imediat după ce meciul Concordia Chiajna - Voluntari se va termina, Alex Rădulescu te aşteaptă la EURO CENTER pentru cele mai importante subiecte din fotbalul mare. Ciprian Marica şi Basarab Panduru vor fi invitaţii acestei ediţii.

În cazul în care partida de la Chiajna va fi din nou suspendată, EURO CENTER va începe de la 19:00, ora obişnuită.

Pe lângă subiectele interesante şi fazele spectaculoase pe care vi le propunem, mai aveţi un motiv de a vă uita la EURO CENTER! Avem pentru voi o minge Adidas Telstar, balonul oficial al Campionatului Mondial din Rusia, pe care o puteţi câştiga dacă urmăriţi, în timpul emisiunii, şi pagina de Facebook Telekom Sport România.

Afla mai multe despre: maricapandurueuro centeralex radulescu 

viewscnt
Articole similare