Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, speriat de posibila absenţă a lui Rădoi de pe banca României: ”Ar fi cea mai mare pierdere pentru echipa naţională”

Ciprian Marica, speriat de posibila absenţă a lui Rădoi de pe banca României: ”Ar fi cea mai mare pierdere pentru echipa naţională”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Marica a discutat despre situaţia echipei naţionale, pe ultima sută de metri înaintea calificărilor pentru Mondialul de anul viitor. Fostul internaţional român este de părere că absenţa lui Rădoi va conta enorm şi speră că selecţionerul va reveni pe banca tehnică în cel mai scurt timp.

”Îi va fi greu lui Mirel Rădoi să antreneze din faţa televizorului. Eu tot sper că se va face bine şi va fi alături de băieţi. Ar fi cea mai mare pierdere pentru echipa naţională, e clar că nu poţi transmite jucătorilor din mediul online, una e să fii acolo, lângă ei, să aibă discuţii individuale, alta e din mediul online.  Noi trebuie să ne câştigăm meciurile accesibile, cu echipe de acelaşi nivel ca noi, iar cu Germania orice rezultat este pozitiv, mai puţin înfrângerea”, a declarat Ciprian Marica, conform ProSport.

VIDEO | Interviu Andrei Prepeliţă, despre momentul schimbării siglei şi numelui FCSB-ului

Afla mai multe despre: ciprian maricaechipa naţionalăromâniacalificări mondialmirel rădoi 

viewscnt
Articole similare