Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu a dat dovadă de caracter în Serie A: "Nu sunt rezerva nimănui!"

Ciprian Tătăruşanu a dat dovadă de caracter în Serie A: "Nu sunt rezerva nimănui!"

Serie A

Comentarii

Odata cu accidentarea lui Mike Maignan, titularul lui AC Milan după plecarea lui Gianluigii Donnarumma, Ciprian Tătăruşanu a primit şansa de a fi titular în Italia.

Ciprian Tătăruşanu a dat dovadă de caracter în Serie A: "Nu sunt rezerva nimănui!"

Tătăruşanu a acordat un interviu în presa din Italia în care a lăsat de înţeles că are multă personalitate!

"Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea au apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan", a declarat Tătăruşanu pentru ''Il Giornale'', citat de TuttoMercatoWeb.

Tătăruşanu a vorbit şi despre AC Milan şi parcursul său în Serie A. "Nu mai putem fi consideraţi o surpriză. Am demonstrat pe teren, cu victoriile obţinute, că merităm să fim acolo sus'', recunoscând că în Champions League rossoneri au jucat ''mai puţin bine''. În Liga Campionilor, echipa a obţinut abia primul punct, după trei înfrângeri consecutive. Văzând ceea ce face în fiecare zi la antrenamente, nu sunt surprins de rezultatele bune.

Sunt surprinzătoare doar pentru cei din exterior. Mister (Stefano) Pioli a făcut o treabă bună citind bine partiturile tehnice din meciuri, pentru că în cele 90 de minute sunt multe momente care trebuie interpretate, iar noi ştim să o facem bine”.

Ghinionul francezului a reprezentat norocul românului, iar fostul ”tricolor” nu a dezmăgit. Acesta a fost o prezenţă sigură în poarta milanezilor şi chiar a impresionat în Liga Campionilor, împotriva lui Porto.

Antrenor lui AC Milan şi presa din Italia l-au lăudat pe goalkeeper-ul nostru.

Şase meciuri a însumat Tătăruşanu până acum în actuala stagiune. În acestea, românul a încasat şapte reuşite şi a reuşit să scape fără gol primit într-una dintre partide.

Înainte de a se retrage de la echipa naţională, la finalul lui 2020, Tătăruaşnu a reuşit să însumeze 73 de meciuri pentru ”tricolori”.

 

Afla mai multe despre: serie aciprian tatarusanumike maignan 

viewscnt
Articole similare