Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu a rămas fără antrenor la Lyon! Schimbare în stafful francezilor

Ciprian Tătăruşanu a rămas fără antrenor la Lyon! Schimbare în stafful francezilor

Stranieri

Comentarii

Fostul mare portar francez Gregory Coupet, antrenorul goalkeeper-ilor de la Olympique Lyon, echipă la care evoluează Ciprian Tătăruşanu, a semnat un contract pe doi ani cu Dijon, informează presa franceză.

Coupet este o legendă la Lyon, unde a cucerit şapte titluri, între 2002 şi 2008, astfel că plecarea lui de la clubul la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii a surprins.

Presa din Hexagon a scris că motivul despărţirii ar fi legat de Tătăruşanu. Coupet, apropiat de titularul postului Anthony Lopes, ar fi fost nemulţumit de faptul că oficialii clubului nu l-au consultat când l-au transferat pe internaţionalul român, vara trecută.

Sosirea lui Tătăruşanu, liber de contract după ce jucase la FC Nantes, a produs nemulţumire la Lyon. Portughezul Anthony Lopes, titularul postului de portar, refuza prelungirea contractului, iar conducerea clubului a dorit să securizeze acest post şi l-a legitimat pe Tătăruşanu. Românul a fost convins să vină la echipă după ce i s-a promis că Lopes va pleca şi el va fi titular. Însă portughezul nu a plecat şi Tătăruşanu a prins rar primul 11.



Manevra clubului de a aduce un alt "Nr. 1" la echipă nu a fost pe placul lui Coupet, care s-a temut că vor apărea disensiuni între cei doi portari.

Deşi surse din cadrul OL au susţinut că lui Coupet i-a fost propusă prelungirea contractului pe un sezon, fostul internaţional francez a negat acest lucru.

"Bineînţeles că sunt trist că părăsesc OL, dar nu aveam niciun contract şi nicio veste din partea conducerii clubului", a scris el, pe reţelele de socializare.

În vârstă de 47 de ani, Gregory Coupet, 34 de selecţii, a mai jucat în carieră la Saint-Etienne, Atletico Madrid şi PSG. El era antrenorul portarilor la Lyon din 2018.

Potrivit L'Equipe, Coupet ar urma să fie înlocuit la OL de Fabrice Grange, antrenorul portarilor echipei Saint-Etienne.

Afla mai multe despre: tatarusanucoupetantrenorlyon 

viewscnt
Articole similare