Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu a vorbit în presa din Italia despre retragerea de la echipa naţională. ”Am luat cea mai bună decizie, nu regret!”

Ciprian Tătăruşanu a vorbit în presa din Italia despre retragerea de la echipa naţională. ”Am luat cea mai bună decizie, nu regret!”

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a decis anul trecut să pună capăt carierei sale la echipa naţională.

Ultimul meci al portarului român pentru naţională a fost Irlanda de Nord - România 1-1, în Liga Naţiunilor, pe 18 noiembrie 2020. La o zi distanţă după meci, Tătăruşanu a făcut publică o scrisoare în care şi-a anunţat retragerea. 

Românul traversează, probabil, cea mai bună perioadă din cariera lui după ce a devenit titular la AC Milan. De asemenea, Tătăruşanu a devenit unul dintre preferaţii suporterilor italieni, după ce a apărat un penalty în derby-ul cu Inter, scor 1-1. 

La un an după ce şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională, Tătăruşanu a vorbit pentru presa din Italia şi a dezvăluit că nu are niciun regret. 

”Am simţit că timpul mi s-a terminat, cred că am luat cea mai bună decizie, nu regret. M-a sunat antrenorul, am vorbit, dar sunt o persoană care nu se întoarce niciodată când ia o decizie”, a spus Ciprian Tătăruşanu, pentru Corriere dello Sport.

Ciprian Tătăruşanu profită de accidentarea francezului Mike Maignan, portarul titular, care nu va mai evolua pentru AC Milan până la finalul actualului sezon. 

În acest sezon, Ciprian Tătăruşanu a evolut în 7 partide pentru AC Milan şi a încasat 8 goluri. El este cotat la 700.000 de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.

Afla mai multe despre: tătăruşanu-italia-acmilan-românia 

viewscnt
Articole similare