Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu despre viitorul său: ”Sunt mulţumit de cariera mea, dar cred că pot să o duc la alt nivel”

Ciprian Tătăruşanu despre viitorul său: ”Sunt mulţumit de cariera mea, dar cred că pot să o duc la alt nivel”

Echipa națională

Comentarii

Portarul echipei naţionale de fotbal a României, Ciprian Tătăruşanu a vorbit pentru FRF TV despre partida cu Suedia, dar şi despre alte detalii interesante legate de cariera sa.

”Echipa naţională are nevoie de o victorie mare şi cred că vineri este cel mai bun exemplu. Eu nu sunt adeptul conceptului să nu primim gol. Pentru mine e mai importantă echipa, să îşi îndeplinească obiectivul. E bun şi un 3-1, un 4-2... deci cu 0-0 nu sunt mulţumit. Deja îi ştim pe suedezi, am făcut şi analiză. Sunt o echipă destul de compactă, care pleacă foarte bine pe contraatac.Deja lucrăm la chestia asta” a spus Tătăruşanu despre apropiatul meci al naţionalei contra Suedia.

Goalkeeper-ul lui Lyon a vorbit şi despre diferenţele dintre campionatul italian şi cel francez: ”În Italia lucram foarte mult tactic la portari, poziţia corpului, cum să tăiem unghiul, cum să stăm în poartă. În Franţa se pune mai mult accent pe atitudine, pe corp, să avem o atitudine pozitivă” a spus Tătăruşanu.

O altă afirmaţie interesantă a lui Tătăruşanu a fost atunci când a fost întrebat ce este mai greu pentru un golkeeper, să îşi revină după o gafă sau să rămână concentrat după o partidă senzaţională? ”Cred că este mai greu să rămâi concentrat după un meci mare” a mărturisit Tătă.

Viitorul său pare unul nesigur în acest moment. Rezerva lui Anthony Lopes la Lyon, Ciprian a mărturisit: ”În momentul de faţă nu mă văd antrenor principal, dar nu se ştie niciodată ce se va întâmpla la finalul carierei. Încă sunt tânăr, nu mă gândesc la sfârşitul carierei.  Sunt mulţumit de cariera mea, dar cred că pot să o duc la un alt nivel” a mai spus Ciprian Tătăruşanu.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare