Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, făcut praf după debutul la AC Milan: "Nu a părut pregătit". Reacţia lui Stefano Pioli după gafa din meciul cu Roma

Ciprian Tătăruşanu, făcut praf după debutul la AC Milan: "Nu a părut pregătit". Reacţia lui Stefano Pioli după gafa din meciul cu Romagalerie foto

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a debutat luni seară la AC Milan, în derby-ul cu AS Roma. Portarul român a profitat de faptul că Gianluigi Donnarumma a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi a fost aruncat în luptă de antrenorul Stefano Pioli. Din păcate pentru portarul român, el a gafat la primul gol marcat de capitolini.

Internaţionalul român a ieşit greşit pe o centrare şi i-a permis lui Edin Dzeko să înscrie golul de 1-1. Chiar dacă până la finalul partidei a avut şi câteva intervenţii bune, iar partida s-a terminat 3-3, după ce şi arbitrul şi-a lăsat amprenta asupra meciului, acordând un penalty foarte uşor pentru oaspeţi, principalul subiect de discuţie la final a fost intervenţia greşită a lui Tătăruşanu. 

Românul a fost aspru criticat în Gazzetta dello Sport. Practic, jurnaliştiii italieni îl consideră vinovat pe Tătăruşanu pentru toate cele trei goluri primite de AC Milan. 

"Nu a părut pregătit pentru debutul în tricoul rossonerilor. Pioli poate reflecta până joi dacă e necesar să se mai bazeze pe el sau îi va da o şansă fratelui lui Gianluigi, Antonio. Greşeala de la golul lui Dzeko nu a fost singura. La o altă lovitură de colţ, a ieşit din nou greşit, dar rezultatele nu au mai fost aceleaşi, din fericire pentru AC Milan. În minutul 69, Tătăruşanu a fost din nou protagonistul negativ, respingând în faţă un şut al lui Mkhitaryan. Apoi în minutul 83, la altă lovitură de colţ, nu a mai ieşit, deşi trebuia să o facă, permiţându-i Romei să egaleze din nou", a fost textul publicat în cotidianul italian. 

Pentru Tătăruşanu a fost primul meci oficial în tricoul lui AC Milan. El a venit la începutul lui septembrie, de la Lyon, după ce Milan l-a cedat pe Pepe Reina la Lazio, iar Asmir Begovic, portar care a fost împrumutat sezonul trecut pe San Siro, a cerut un salariu mult prea mare pentru a se întoarce în Italia. 


Reacţia lui Stefano Pioli după gafele lui Tătăruşanu 

Chiar dacă a fost criticat de presa italiană, Stefano Pioli, antrenorul lui Milan, a fost ceva mai blând cu portarul român şi a lăsat de înţeles că se va baza pe el şi la meciul cu Sparta Praga, din UEFA Europa League. 

"Greşelile fac parte din fotbal. Tătăruşanu e un portar puternic, a fost la debutul său pentru noi şi acest lucru a avut un impact asupra prestaţiei sale. Merg acasă fericit de prestaţia noastră, chiar dacă tabela spune altceva. Am jucat contra unui adversar puternic, care a ştiut să profite la maximum de fazele fixe, dar am avut atitudine, iar acest lucru ne dă încredere", a spus Pioli la finalul partidei. 

Milan rămâne lider în Serie A, fără înfrângere. A fost primul pas greşit făcut de "diavolul" rossonero, care până în această etapă acumulase victorii pe linie, ultima chiar în Derby della Madonnina, împotriva lui Inter. 

În lotul lui Milan, ca soluţii pentru poartă, se mai află şi Antonio Donnarumma, fratele mai mare al lui Gigio, dar şi tânărul Andreas Jungdal, de la primavera. 

Afla mai multe despre: ac milantatarusanu 

viewscnt
Articole similare