Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, în "primul 11" al fotbaliştilor din Ligue 1 care ar trebui să-şi schimbe echipa în vară

Ciprian Tătăruşanu, în "primul 11" al fotbaliştilor din Ligue 1 care ar trebui să-şi schimbe echipa în vară

Stranieri

Comentarii

Publicaţia franceză France Football l-a inclus pe portarul român al formaţiei din Ligue 1, Ciprian Tătăruşanu, într-un "prim 11" al fotbaliştilor care au nevoie de o schimbare, în prima fereastră de transferuri oficială.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la OL în vara anului 2019, din postura de jucător liber de contract, după doi ani la o altă formaţie din Ligue 1, Nantes. Din păcate, românul a ales mutarea la Lyon în speranţa că portarul titular, portughezul Anthony Lopes va pleca de la club în acea vară. Nu avea să se întâmple acest lucru, iar "Tătă" a sfârşit pe banca de rezerve. A bifat doar şase prezenţe pentru Lyon, în tot sezonul, încâsând şapte goluri.

"Primul 11" este completat de fundaşul dreapta Benjamin Henrichs (Monaco), fundaşul stânga Lavyin Kurzawa (PSG), fundaşii centrali Thomas Basila (Nantes) şi Bafode Diakite (Toulouse), mijlocaşii Jean-Eudes Aholou (Strasbourg), Antonin Bobichon (Nimes), Mathieu Dossevi (Toulouse) şi Francois Kamano (Bordeaux). În atac, au fost menţionaţi Lebo Mothiba (Strasbourg) şi Myziane Maolida (Nice).

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare