Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu îşi explică forma excelentă de la echipa naţională: ”Ce pot să spun...sunt foarte odihnit!” :)

Ciprian Tătăruşanu îşi explică forma excelentă de la echipa naţională: ”Ce pot să spun...sunt foarte odihnit!” :)

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu, unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul naţionalei a trasat primele concluzii după victoria reuşită în Insulele Feroe, scor 3-0 (Puşcaş '74, Mitriţă '83, Keşeru '90+4).

Fără gol primit contra reprezentativei Insulelor Feroe şi cu o nouă prestaţie excelentă între buturile tricolorilor, Ciprian Tătăruşanu a explicat la finalul meciului pentru Pro TV: ”Este o victorie importantă, după un meci dificil, la care sincer ne aşteptam. Am ratat mult în prima repriză, dar e bine că am marcat şi am câştigat. Nu am avut cine ştie ce intervenţie. A fost o ocazie normală a lor, nu ştiu cum s-a văzut la televizor. Suprafaţa de joc ne-a dezavantajat, nu suntem foarte obişnuiţi. Sper să am aceeaşi evoluţie şi cu Norvegia ca în meciul cu Spania, doar că acum să câştigăm

Cu mult umor, Tătăruşanu a explicat forma bună pe care o are la echipa naţională prin prisma faptului că nu evoluează la echipa de club: ”Nu este uşor să nu joci la echipa de club. Pentru mine este o situaţie nouă, dar a fost decizia antrenorului şi nu am făcut altceva decât să o respect. Vin cu poftă la echipa naţională...ce pot să spun, sunt foarte odihnit :) ” a mai spus portarul naţionalei de fotbal a României.

Afla mai multe despre: tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare