Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, "mărul discordiei" la Lyon. O legendă a părăsit clubul şi acuză: "Când l-au adus, nici nu am fost informat"

Ciprian Tătăruşanu, "mărul discordiei" la Lyon. O legendă a părăsit clubul şi acuză: "Când l-au adus, nici nu am fost informat"

Fotbal

Comentarii

Fostul mare portar al celor de la Olympique Lyon, Gregory Coupet (47 de ani) a explicat care au fost motivele pentru care a părăsit formaţia sa de suflet şi a semnat cu Dijon, din postura de antrenor cu portarii.

Gregory Coupet a jucat pentru Olympique Lyon timp de 11 ani, în care a strâns peste 370 de meciuri, alături de care a cucerit şapte titluri, o Cupă a Franţei, o Cupă a Ligii, cinci Supercupe, şi a fost declarat de patru ori cel mai valoros portar din Ligue 1. De asemenea, Gregory Coupet a bifat şi 34 pentru naţionala de seniori a Franţei.

După retragerea din activitate, în 2011, Gregory Coupet a făcut parte din staff-ul celor de la Olympique Lyon până de curând. Contractul său a expirat pe 30 iunie şi a refuzat să semneze o prelungire, acceptând oferta celor de la Dijon.

Motivul principal este legat de lipsa de comunicare şi încredere dintre fostul portar, pe de-o parte, antrenorul Rudi Garcia şi directorul sportiv Juninho, pe de altă parte. Cei doi l-au ignorat total vara trecută, atunci când părerea sa ar fi fost cea mai avizată.

"Când OL l-a achiziţionat pe Ciprian Tătăruşanu, nici nu am fost informat. Juninho mi-a spus că eram prea apropiat de portari. Trebuia să găsească un motiv pentru a mă învinui", a declarat Gregory Coupet, pentru presa franceză.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare