Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu pune capăt "coşmarului" Olympique Lyon, în această iarnă? Ar urma să aleagă între două formaţii

Ciprian Tătăruşanu pune capăt "coşmarului" Olympique Lyon, în această iarnă? Ar urma să aleagă între două formaţii

Echipa națională

Comentarii

Portarul titular al echipei naţionale a României, Ciprian Tătăruşanu, este decis să pună capăt înţelegerii cu echipa sa de club, Olympique Lyon, unde a fost achiziţionat cu promisiunea de a fi titular, dar a sfârşit rezervă neutilizată în 17 rânduri.

Vara anului 2019 îl prindea pe Ciprian Tătăruşanu în postura de jucător liber de contract. Cotat la 2,5 milioane de euro şi cu evoluţii foarte apreciate la Nantes, "Tătă" atrage atenţia celor de la Olympique Lyon, care îi promit românului locul de titular, urmând ca portughezul Anthony Lopes, titularul de până atunci, să fie vândut cât mai rapid.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar antrenorul brazilian Silvinho nu i-a acordat nicio şansă portarului crescut la Gloria Bistriţa. Nici măcar când lusitanul a gafat impardonabil. Rezultatele slabe l-au debarcat pe brazilian de la Lyon, iar în locul său a ajuns spaniolul Rudi Garcia. Se pare că nici acesta nu are ochi pentru român, iar portarul în vârstă de 33 de ani este decis să pună capăt acestei aventuri de tristă amintire.

Confirm Spynews, impresarul italian al jucătorului, Pietro Chiodi, i-a găsit jucătorului două echipe gata să-i asigure locul de titular, un club din Franţa şi unul din Italia. Tătăruşanu mai are timp de gândire şi analiză până la deschiderea ferestrelor de trasferuri din cele două ţări. Mai exact, 1 ianuarie, respectiv 2 ianuarie.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanulyonromania 

viewscnt
Articole similare